SponsorMan Maart 2019

De wervingstip van de SponsorMan: Doe-het-zelf

Het voorjaar is de tijd dat iedereen weer in en om het huis aan de slag gaat. Eerder richtten wij ons op tuincentra. Dit jaar gaan wij naar de doe-het-zelf-zaken. Dat is om meer dan één reden relevant.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Teamfoto

U kent de kracht van social media. Steeds meer bedrijven maken hier slim gebruik van. Bij Amsterdam City Swim krijgen alle deelnemers hun eigen finish video toegestuurd. Superleuk natuurlijk en makkelijk om te delen op social media! Wie daarvan profiteert? De sponsors die op de achtergrond zichtbaar zijn.

Iets soortgelijks doen wij bij de activatie die wij voor Picnic bij ca. 50 clubs uitvoeren. Elke week wordt een Picnic Team van de Week gekozen en met een teamfoto in een Picnic-kader op de site en social media gepubliceerd.

Slim en iets soortgelijks is ook voor uw sponsors interessant en eenvoudig te organiseren!

Klik hier voor meer informatie.

Nieuw! Elke zondag een nieuwe sponsortip op RTL 4

RTL4 heeft een nieuw programma waarbij Jochem van Gelder samen met de jeugd van een club aan de slag gaat om geld op te halen voor een specifiek doel: Clubliefde. Wij leveren elke week een inhoudelijke bijdrage aan dit programma door tips te geven, gebaseerd op de casus van de betrokken club.

Klik hier om de uitzending van Clubliefde te bekijken via RTL gemist

Of bekijk de tip van deze week over de fiscale mogelijkheden die een Club van 100 biedt

Workshop sponsoring en crowdfunding: Niet tevreden? Geld terug.

NOC*NSF biedt met de Academie voor Sportkader regelmatig onze workshops aan. De eerstvolgende is op 8 april in Amsterdam. De workshop krijgt een heel hoge waardering van deelnemers (> 8,5). De kosten voor deelname zijn € 100,- per persoon, maar voor onze relaties maken wij het graag nog interessanter: Niet tevreden? Geld terug. 

Klik hier voor de planning, meer informatie of inschrijven

Op 15 april verzorgt de Rabobank Gelderse Vallei de workshop. Inschrijving is voor externen niet mogelijk, maar wij nodigen u graag uit als onze gast. Stuur een mailtje naar info@sponsorvisie.nl als u hier interesse in heeft.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!