SponsorMan Mei 2015

– Wervingstip: Vakantiegeld
In mei wordt vakantiegeld uitbetaald. Dit is voor veel bedrijven een kans. Denk bijvoorbeeld de reisbureau’s en de beleggingsadviseur. Maar ook de bouwwereld. Tot 1 juli geldt namelijk het verlaagde BTW-tarief  van 6%. Als deze bedrijven op de kans gewezen worden zullen ze ongetwijfeld geïnteresseerd zijn. Klik hier voor meer informatie.

– Aandachtstip: Verkiezing sponsor van het jaar
Elke maand bedenken wij iets nieuws om uw sponsors meer aandacht te geven. Deze maand hebben wij een heuse verkiezing bedacht. Het klinkt ingewikkelder dan het is. Klik hier voor meer informatie.

– Nieuw! Het voortgangsoverzicht
Stap voor stap naar een succesvol gebruik van het SponsorPortaal. Deze week hebben wij het Voortgangsoverzicht gelanceerd. Dit overzicht helpt u naar succes met het SponsorPortaal. Klik hier voor meer informatie.

– Mailing aan uw sponsors: Tip 21: Waarom eigenlijk?
Elke maand sturen wij een tip aan uw sponsors. Deze maand zorgen wij dat zij zelf ook vertellen waarom ze sponsoren. Dat zorgt voor een positieve beïnvloeding van het imago. Klik hier om de tip te bekijken. 

– Crowdfundingsucces: Orca Roeien scoort bijna € 1000,- in 1 dag
Orca is begonnen met crowdfunding voor een nieuwe boot. Binnen één dag hadden ze al de helft van het beoogde bedrag bij elkaar. Klik hier voor meer informatie.

KNVB Kennisavonden: 12 keer Crowdfunding in de spotlight
De KNVB organiseert, samen met hoofdsponsor ING, twaalf Kennisavonden door het hele land. Tijdens de workshop van de ING “Nieuwe inkomsten voor amateurverenigingen” staat crowdfunding centraal. Klik hier voor meer informatie en de locaties.

Firstmovers: Het event voor innovatieve hockeybestuurders
Le Credit Sportif organiseert samen met o.a. SponsorVisie en Sponsit een evenement speciaal voor hockeyclubs: Firstmovers. Een must voor elke hockeybestuurder. Klik hier voor meer informatie.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!