SponsorMan: Voorbeeld e-mail naar sponsors met tekst over vereniging

SponsorMan idee 260x200 bedankt

U bent natuurlijk heel erg blij met uw sponsors. Maar laat u dat wel eens weten? Misschien wel niet vaak genoeg.
Uw sponsors zijn waarschijnlijk ook heel trots dat zij uw sponsor zijn, maar laten zij dat ook aan hun klanten, medewerkers en relaties weten?
Waarschijnlijk ook niet vaak genoeg…

Start elk seizoen met een mailtje met de titel “Bedankt voor uw sponsoring!”.

Hiervoor kunt u onderstaande tekst gebruiken.

 

Beste [naam contactpersoon sponsor],

Via dit bericht willen wij u heel graag bedanken voor het sponsoren van onze vereniging. Met uw sponsoring helpt u onze vereniging enorm. Zonder de steun van onze sponsors zouden wij de vereniging niet draaiend kunnen houden.

Dit is dan ook iets waar u heel trots op mag zijn, iets wat u anderen mag laten weten. Het zal een positieve invloed hebben op het beeld dat uw klanten, medewerkers en relaties van u hebben.

Om u te helpen sturen wij u in de bijlage een kant-en-klare tekst voor in uw nieuwsbrief of op uw website. Ook vindt u ons verenigingslogo en een leuke foto die u als afbeeldingen hierbij kunt plaatsen.

Wij verwachten u hiermee van dient te zijn en hopen dat u nog jaren lang onze trotse sponsor zult zijn!

 

Met vriendelijke groet,

 

[naam contactpersoon]

[naam vereniging]

 

Voorbeeldtekst:

Trots sponsor van FC Lisse

[naam bedrijf] is nauw betrokken bij de samenleving en heeft sportiviteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij trots sponsor te zijn van FC Lisse.

FC Lisse, de enige voetbalvereniging in het Bollenstreekdorp  Lisse, is een vereniging met ruim 1.200 voetballende leden. Naast een grote jeugdafdeling op zaterdag, wordt er bij FC Lisse zowel op zaterdag als zondag door seniorenteams gevoetbald.

Ook is er een interne zaalvoetbalcompetitie, een interne veteranencompetitie en 45+ voetbal op de zondagochtend.

FC Lisse is trots op het vrijwilligersbestand van zo’n 250-300 personen die zorgen dat de club al haar activiteiten kan verzorgen.

Het eerste zaterdagelftal van FC Lisse komt uit op het hoogste amateurniveau van Nederland: de Topklasse. Het eerst elftal van FC Lisse is drie keer afdelingskampioen geweest op het hoogste niveau, en in 2008 zelfs landskampioen bij de amateurs. In het KNVB bekertoernooi speelde FC Lisse wedstrijden tegen verschillende profclubs als PSV, RKC Waalwijk en NEC.

Indien u een keer één van de wedstrijden van FC Lisse wilt bijwonen, neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen onze relaties graag mee als onze gast.

U vindt de website van FC Lisse via de volgende link: http://www.fclisse.nl

FC Lisse linkFC Lisse