De SponsorMan

Door de tips van de SponsorMan en het wervingsadvies dat hij geeft wordt uw sponsorcommissie aan de hand genomen. Maandelijks kost het opvolgen van de adviezen maar een uurtje. De resultaten volgen vanzelf. Ondertussen geeft hij ook advies over het gebruik van Het SponsorPortaal en NarrowCasting en licht hij voorbeeldcases uit van clubs die succesvol zijn met sponsoring, crowdfunding of obligaties.

U hoeft niets meer zelf te verzinnen en doet de juiste dingen op het juiste moment.

Maandelijks advies

Hulp bij sponsorwerving

30 tot 60 minuten per maand

Meer aandacht voor uw sponsors

Uw investering: 30 tot 60 minuten per maand
Door de tips van de SponsorMan en het wervingsadvies ontstaat er structuur in het sponsorbeleid, maar ook in de sponsorwerving. De SponsorMan wijst de weg en zorgt dat uw vereniging zeer gericht en effectief aan de slag kan.

Meer aandacht voor uw sponsors
Bestaande sponsors moeten gekoesterd worden en verdienen gerichte aandacht. Elke maand krijgt u een concept om meer aandacht aan uw bestaande sponsors te geven. Deze proactiviteit wordt door sponsors zeer positief ontvangen. Ze voelen zich gewaardeerd en halen meer resultaat uit hun investering en, omdat u het zelf niet hoeft te verzinnen en uit te werken, kost het u niet veel tijd.

Vragen of tips?
Heeft u tips of vragen voor de SponsorMan? Of wilt u ook weten hoe u de tips van de SponsorMan kunt ontvangen? Tips en vragen zijn altijd welkom en kunt u mailen via het contactformulier.

Wilt u een voorbeeld bekijken?

 

Sponsoren krijgen meer aandacht dan ooit en halen meer resultaat uit hun investering!

Probeer nu 3 maanden gratis!