SponsorPortaal

Sponsoring wordt interactief en dát maakt het sponsoren van uw vereniging of evenement voor bedrijven extra interessant. Het SponsorPortaal is een verlengstuk van de website van een vereniging die sponsors in de gelegenheid stelt om zichzelf te presenteren.

De sponsor heeft hierbij alles in eigen hand. De sponsor bepaalt zelf de inhoud van de aangeboden informatie. Via een eenvoudig beheersysteem kan hij zelf zijn uiting op elk gewenst moment aanpassen. Actief sponsoren is daardoor mogelijk. Door de boodschap te wisselen is de sponsoring actief en effectief.

Eenvoudige integratie

Meer commerciële kansen

 

Verlengstuk van de website

Actiematig sponsoren

Probeer ons demo platform!

Het SponsorPortaal biedt uw sponsors meer mogelijkheden en commerciële kansen!

FAQ

Kan elke club van het SponsorPortaal gebruik maken?
Ja, elke club kan van het SponsorPortaal gebruik maken. De club integratie in de website of app is met een eenmalige handeling door de webmaster of webbouwer te realiseren.

Hoe kan de vereniging zich aanmelden?
Een vereniging kan zich aanmelden via de licentieovereenkomst. U kunt de licentieovereenkomst eenvoudig downloaden. De vereniging dient een origineel ondertekende licentieovereenkomst per post of per e-mail te retourneren.

Hoe lang duurt het voordat het SponsorPortaal wordt opgeleverd?
Het SponsorPortaal wordt binnen 14 dagen na ontvangst van ondertekende licentieovereenkomst en de lijst met sponsors opgeleverd.

Hoe meldt een vereniging sponsors aan?
Een vereniging kan via info@sponsorvisie.nl sponsors aanmelden. Hiervoor is alleen een website adres en e-mailadres van de sponsor nodig. Als het SponsorPortaal actief is kunnen nieuwe sponsors via het beheersysteem van SponsorVisie worden aangemeld.

Wat maakt het SponsorPortaal interessant?

  • Actiematig sponsoren; Het systeem stelt sponsors van een vereniging in de gelegenheid om actiematig op de website te sponsoren. Hierdoor wordt sponsoring commercieel veel interessanter.
  • Betere presentatie sponsors; De sponsors hebben binnen het SponsorPortaal van de vereniging een mini-website die de sponsors zelf kunnen beheren. De sponsor heeft hierdoor alle gelegenheid om zichzelf goed te presenteren.
  • Vereniging overschrijdend; Indien een sponsor bij meerdere verenigingen sponsort, kan de sponsor via 1 beheersysteem centraal haar acties en bedrijfspresentatie bij meerdere clubs beheren.
  • Gemak; Alle ondersteuning op en in regeling van sponsors komt voor rekening van SponsorVisie. De vereniging wordt hier enorm door ontlast.
  • Makkelijker nieuwe sponsors werven; Doordat verenigingen actief kunnen adverteren, wordt het makkelijker om bedrijven voor sponsoring te interesseren. Ook bedrijven die binding met de vereniging hebben.
  • Toolkit met standaarddocumenten, voorbeeldbrieven, presentaties, sponsorcontract, factsheet, persbericht, enz. met als doel nieuwe sponsors te werven en bestaande sponsors te activeren en enthousiasmeren.
  • NarrowCasting; informatievoorziening via televisieschermen op locatie (clubhuis en/of kantine) met extra mogelijkheden voor sponsorinkomsten.