Sponsors Werven Tip Juni 2021 Coronatests

Om op reis te kunnen moet je een coronatest laten doen en een reiscertificaat van de testorganisatie ontvangen (bron: RTL Nieuws). Dit wordt alleen maar gedaan door commerciële testaanbieders. De concurrentie tussen deze partijen is groot, dus is het interessant voor deze partijen om zich via jullie vereniging te laten promoten. Misschien wel met een speciale korting voor leden.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Promoot uw testlocatie bij onze leden

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Om op reis te kunnen moet je een coronatest laten doen en een reiscertificaat van de testorganisatie ontvangen (bron: RTL Nieuws). Wij denken dat het interessant voor u is om uw aanbod, eventueel met een speciale ledenkorting, te promoten bij onze [aantal] leden en supporters.

Onze leden nemen graag het zekere voor het onzekere en dit is dan ook het moment om uw hulp aan te bieden.

Verschillende promotiemogelijkheden

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of social media.  In aanvulling hierop zijn er talloze mogelijkheden en wij denken graag met u mee. Denk  bijvoorbeeld aan een speciale actie voor onze leden die wij voor u kunnen promoten!

Goedkoper dan adverteren in de krant

Onze vereniging biedt u een kans op nieuwe omzet en het is dan ook interessant om binnen onze vereniging te adverteren. Adverteren is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of [bedrag] voor de komende 3 maanden. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt veel gerichter uw doelgroep!

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee!

We hebben een aantal testaanbieders benaderd. Een exclusieve samenwerking is echter bespreekbaar. Lijkt het u interessant vanwege de commerciële kansen, of wellicht ook omdat het goed is om lokaal een vereniging te steunen in deze tijden, dan horen wij graag spoedig van u.

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]

[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?