Sponsors Werven Tip: Padel

Padel is booming! De nieuwe padelcentra schieten als paddenstoelen uit de grond. Is er ook bij jullie een nieuwe padelcentrum verschenen? Benader hen dan als sponsor om zichtzelf op de kaart te zetten als alternatieve sportlocatie voor jullie leden (bijvoorbeeld voor in de zomerstop) of leuke locatie voor een teamuitje bij de sezoensafsluiting

Voorbeeldmail

Onderwerp: Houdt u onze [aantal] leden bezig?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Padel, de ideale alternatieve sport voor in de zomer

Ons competitieseizoen is voorbij en het strandseizoen komt eraan. Genoeg reden voor veel van onze [aantal] leden om een andere sport op te zoeken om fit te blijven.

Uw zomerarrangement/uw lidmaatschap bij onze teams in beeld

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.  In aanvulling hierop zijn er talloze mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal arrangement voor onze leden dat wij voor u kunnen promoten!

Padel is het ideale teamuitje

Padel is natuurlijk ook het ideale teamuitje! Als onderdeel van de sponsorovereenkomst kunnen wij onze teams wijzen op de mogelijkheid om een teamuitje bij jullie te organiseren. Zo maken nog meer mensen kennis met padel en jullie locatie.

Goedkoper dan adverteren in de krant

Onze vereniging biedt u een kans op nieuwe omzet en het is dan ook interessant om binnen onze vereniging te adverteren. Adverteren is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of [bedrag] voor de komende 3 maanden. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt veel gerichter uw doelgroep: Sporters in de directe regio!

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]

[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?