Sponsors Werven Tip SponsorMan: Uitjes

Nederlanders bezuinigen op spullen, maar niet op uitjes", aldus Nu.nl. Er werd 10% meer uitgegeven aan attracties en evenementen. Dat is een leuke aanleiding om contact te leggen met bedrijven in die sectoren! Bijvoorbeeld voor de herfstvakantie. Hou hierbij rekening met de samenstelling van je ledenbestand. Heb je veel jeugd? Benader dan eens de dierentuin of het pretpark in de buurt. Heb je juist veel senioren? Dan bieden aanbieders van stedentrips, vakantieparken, musea en restaurants kansen.

Voorbeeldmail

Voorbeeldbrief potentiële sponsors

Onderwerp: Uitjes

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Nederlanders bezuinigen op spullen, maar niet op uitjes", berichtte Nu.nl. Er werd 10% meer uitgegeven aan attracties en evenementen. Dat lijkt ons een leuke aanleiding om jullie aanbod onder de aandacht te brengen van onze leden, waarvan [aantal] jeugd/seniorleden.

Herfstarrangement of een leuke actie?

Natuurlijk kunnen wij jullie 'gewoon' onder de aandacht brengen met onze digitale nieuwsbrief, via social media of op onze club, maar het is waarschijnlijk slimmer om met een speciaal herfstarrangement te komen, of om een speciale korting voor onze leden onder de aandacht te brengen.

** Optioneel: Wist u dat het is ook mogelijk om posters op onze club op te hangen en/of flyers in onze club te verspreiden.**

Maar wellicht heeft u een ander leuk idee. Wij gaan dan ook graag hierover met u in gesprek. Uiteraard staat er een sponsorbijdrage tegenover, maar die is te overzien (€ XXX,- per jaar) en hier staat dan meteen een concrete kans tegenover!

Wat vindt u ervan?

Wij zijn zelf erg enthousiast, maar zijn natuurlijk benieuwd of u ook kansen ziet. Zou u dat ons kunnen laten weten?

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?