Sponsors

Bent u sponsor van een vereniging of evenement? Dan biedt het SponsorPortaal van SponsorVisie u nieuwe mogelijkheden. Via interactieve mogelijkheden kunt u uw doelgroep eindelijk ├ęcht bereiken. Sponsoring is opeens een heel interessante manier van adverteren geworden.

Meer resultaat door een actieve benadering

Om uw verkoop en naamsbekendheid te stimuleren is het mogelijk om via het SponsorPortaal uw producten en diensten onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld met een aanbieding. Aanbiedingen zorgen dat mensen graag een kijkje in de digitale omgeving nemen en u hierdoor beter leren kennen.

Een aanbieding heeft tot 5 keer meer impact dan een bedrijfslogo!

U kunt uw bedrijfslogo zelf vervangen door acties die uw doelgroep prikkelen en uitdagen om contact op te nemen. En dat doen ze dan ook. Sponsoring biedt u hierdoor advertentiemogelijkheden. U kunt campagnematig werken en uw resultaten volgen. Sponsoring heeft hierdoor de voordelen van adverteren. Hoe het precies werkt leggen wij graag uit in deze korte video.

10 tips om effectiever te sponsoren

Wij helpen u graag om meer uit uw sponsoring te halen. Klik hier voor de belangrijkste tips

Eenvoudig beheer

Door een eenvoudig beheersysteem kunt u op ieder moment uw eigen bedrijfspresentatie en actie vernieuwen. Hierdoor wordt uw sponsoring actief!

Elke sponsor een webwinkel

Via het SponsorPortaal kunnen uw producten en diensten direct door de leden of deelnemers worden afgenomen. Op deze manier kunt u direct uw producten en diensten onder de aandacht brengen en verkopen, ook als u zelf geen webwinkel heeft.