Sponsortip 10: zorg voor impact

Wilt u de impact van uw advertenties vergroten? Ik heb 2 eenvoudige tips:

Impacttip 1: Speel in op de actualiteit

Er komen weer een aantal interessante commerciële momenten aan: Moederdag, Pasen, maar uiteraard ook de eerste Koningsdag. Heeft u al een leuke actie op uw eigen website? In een paar minuten zet u deze ook in het SponsorPortaal en vergroot u uw bereik enorm! Wist u dat een gemiddelde vereniging elke week 2x haar ledenaantal aan bezoekers op de website heeft? Dat zijn er waarschijnlijk heel veel meer dan u nu zelf op uw website heeft!

Ook daarom biedt sponsoring kansen.

Impacttip 2: Val op tussen door het uiterlijk van uw advertentie

Uw advertentie draait tussen andere sponsors.  Om resultaat te halen moet u zorgen dat uw advertentie opvalt. Zoals tip 5 al vermeldt zijn bewegende afbeeldingen effectiever, maar ook in kleur of typografie kunt u eenvoudig opvallen. Wij hebben er dan ook bewust voor gekozen om bij het bannertype een contrasterende titelkleur te hanteren. Niet altijd even fraai, maar wel opvallend. Ditzelfde kunt u bij het maken/kiezen van uw afbeelding hanteren. Zorg dat uw advertentie opvalt.

Wilt u hier meer over weten of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met  SponsorVisie. Via 020 3080647 of info@sponsorvisie.nl

Bekijk ook mijn vorige tips: