Sponsortip 14: Beseft u hoe groot het bereik is?

Hoeveel bezoekers heeft uw bedrijfswebsite?
Weet u hoeveel bezoekers u op uw website heeft? Dat is leuk om eens na te gaan bij uw webmaster of webbouwer. Veel mkb-bedrijven hebben een honderdtal bezoekers per maand.  Best aardig natuurlijk en het is daarom goed om actualiteiten op uw website te plaatsen. Niet alleen acties, maar ook een nieuw product een nieuwe medewerker of een afgerond project. Deze actuele uitingen bepalen het beeld dat de bezoeker van uw organisatie heeft. “Dat bedrijf timmert stevig aan de weg!”. En creëert ook vraag: “Ik wist niet dat ze dat ook deden.”.
Hoeveel mensen bereikt u via de vereniging?
Als u beseft dat het belangrijk is voor die honderd mensen op uw website regelmatig actuele informatie te plaatsen. Besef dan ook dat het misschien nog veel interessanter  is diezelfde actuele informatie binnen de vereniging te communiceren. De verenigingswebsite wordt zeer druk bezocht. Gemiddeld komen 8 keer het ledenaantal aan bezoekers per maand op de website. Dat is al gauw tientallen keren meer dan op uw eigen website!
Daarom is het slim ook al uw actuele berichten ook bij uw club te laten zien. En dat kan heel eenvoudig via het SponsorPortaal. In 3 minuten staat uw actuele bericht ook op de clubsite. U heeft het helemaal zelf in de hand.
Wilt u weten hoe u dit moet doen of hoe u deze mogelijkheden kunt benutten? Neem dan contact op via support@sponsorportaal.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Bekijk ook onze vorige tips: