Sponsortip 15: Nieuw SponsorPortaal: pas uw presentatie aan

Wij hebben goed nieuws! De omgeving waarin wij onze sponsors en dus ook uw bedrijf presenteren is vernieuwd en dit heeft een aantal grote voordelen:

  • Een touch interface. Het SponsorPortaal is volledig ingesteld op touchbediening;
  • Vrije invoer.  U kunt nu veel eenvoudiger uw eigen presentatie vormgeven en afbeeldingen en video’s toevoegen. Hierdoor kan uw presentatie nog beter aansluiten bij uw eigen huisstijl.
  • Nog betere presentatie van alle acties. Overal binnen het SponsorPortaal worden de actieve acties van sponsors gepresenteerd. Hierdoor worden bezoekers verleid om meer acties te bekijken.

Pas uw presentatie aan en plaats een advertentie!
Ga naar ons nieuwe SponsorPortaal en neem een kijkje. Wilt u zelf ook uw bedrijfspresentatie aanpassen en een advertentie plaatsen, vraag dan inlogcodes bij ons aan. Klik hier om direct in te loggen.

De komende tijd zullen wij het SponsorPortaal ook actief onder de aandacht brengen bij de leden, dus het is nu extra interessant om een advertentie te plaatsen.

Heeft u vragen over het systeem of het gebruik van het systeem? Neem dan contact op met SponsorVisie via support@sponsorvisie.nl. Zij helpen u graag!

Bekijk ook onze vorige tips: