Sponsortip 17: Speel in op het seizoen

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan de sponsors waarin wij de sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Hierbij de tip van deze maand:

Elk seizoen biedt kansen
Om uw zichtbaarheid bij de verenigingen die u sponsort effectiever te maken is het slim om uw advertentie regelmatig te wisselen (Zie ook: Sponsortip 2: Wissel uw uiting regelmatig). Als leidraad voor het verzinnen van advertenties kunt u de seizoenen gebruiken: Bedenk bij elk seizoen een of meerdere advertenties en maak deze in het SponsorPortaal aan. U kunt een onbeperkt aantal advertenties aanmaken. Hierdoor kunt u uw advertenties voor het gehele jaar voorbereiden. Dat is helemaal handig.
Nu komt er een heel interessant seizoen aan: de winter. Talloze kansen dienen zich aan: Winterweer (mode), Sinterklaas (detailhandel), Kerst (horeca), Oud-en-Nieuw(wijnhandel, vuurwerkhandel en bakkerij), Nieuwjaar (fitness en stoppen met roken), Donkere dagen (zonnestudio’s en sauna’s) en Vakanties (reisbureau’s). Maar er zijn ook voor de winterschilder, de accountant (jaarrekening en aangiftes) en de verzekeringsagent (zorgverzekeringen) mooie kansen in dit seizoen.
Aan de slag dus!
Heeft u vragen over wat u wil plaatsen, neem dan gerust contact met SponsorVisie op via support@sponsorvisie.nl. Zij helpen u graag!

Bekijk ook onze vorige tips: