Sponsortip 18: Wat doen jullie precies?

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan de sponsors waarin wij de sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Hierbij de tip van deze maand:

 

Wat doen jullie precies?

Een bedrijfsnaam zegt niet altijd even veel. Het zegt meestal niet wat u doet, welk product u levert en waar u in uitblinkt. Ook wordt niet duidelijk welke klanten u al bedient, wat uw laatste succes is en hoe uw bedrijf zich ontwikkelt. Ook is door het tonen van uw bedrijfslogo nog nooit een vacature ingevuld.

 

Dit is precies de reden dat u gebruik kunt maken van de mogelijkheden die ons SponsorPortaal u biedt. In het SponsorPortaal kunt u uw bedrijf uitgebreid presenteren en door het plaatsen van advertenties kunt u alles wat u belangrijk vindt onder de aandacht van de leden brengen.

 

Wat kunt u met uw bedrijf adverteren? Dat is niet zo ingewikkeld. Wat heeft u op uw eigen website staan? Wat is het laatste dat op uw sociale media gedeeld heeft? Deze dingen kunt u ook als advertentie in het SponsorPortaal plaatsen. Dit is altijd effectief, want het zorgt ervoor dat de leden uw bedrijf beter leren kennen.

 

U kunt een onbeperkt aantal acties plaatsen. U kunt uw presentatie hierdoor voor het gehele jaar voorbereiden. Dat is helemaal handig.

 

Heeft u vragen over wat u wil plaatsen, neem dan gerust contact met SponsorVisie op via support@sponsorvisie.nl. Wij helpen u graag!

Bekijk ook onze vorige tips: