Sponsortip 19: Waar en wanneer

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan de sponsors waarin wij de sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Hierbij de tip van deze maand:

 

Waar en wanneer?

Het sponsoren van een lokale club heeft heel veel voordelen. Bijvoorbeeld dat u een zeer gerichte doelgroep bereikt. Allemaal mensen die in de buurt werken en wonen. Dat biedt natuurlijk kansen. Maar heeft u er ook wel eens over nagedacht dat u ook nog weet waar en wanneer deze mensen zich bevinden?

 

Is er op zaterdag jeugdcompetitie? Dan weet u dat de jeugd en de ouders van de jeugd op de club rondlopen.
Trainen op woensdagavond de senioren? Dan zijn is deze oudere ledengroep op de club.
Bevindt uw bedrijf zich op steenworp afstand van de club? Dan weet u dat de leden een of meer keer per week langs uw bedrijf komen.

 

Dit biedt mogelijkheden. Adverteer bijvoorbeeld met actuele aanbiedingen op het scherm in de kantine. Dan kunnen de leden als ze bij de club weggaan makkelijk van deze aanbieding gebruik maken door even bij u langs te wippen. Of gebruik, als u een adviespraktijk heeft, de trainingsavond van de senioren voor het organiseren van een kennismeeting. Ze zijn dan toch al op de club. En wat dacht u van het showen van de nieuwste kinderfietsen op de eerste competitiezaterdagen op de club. Dan weet uw doelgroep direct welke mooie nieuwe modellen er beschikbaar zijn. Is er een sponsormeeting? Dat is een heel goed moment voor de wijnhandel om een wijnproeverij te organiseren!
Het zijn een aantal voorbeelden, maar ook voor uw bedrijf biedt dit mogelijkheden. Wilt u weten op welke manier? Neem dan gerust contact met SponsorVisie op via support@sponsorvisie.nl. Wij denken graag met u mee.

Bekijk ook onze vorige tips: