Sponsortip 21: Waarom eigenlijk?

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan de sponsors waarin wij de sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Hierbij de tip van deze maand:

Waarom eigenlijk?

Via het SponsorPortaal heeft u de mogelijkheid om te communiceren met de leden van de vereniging. U kunt deze mogelijkheid natuurlijk gebruiken voor acties, aanbiedingen, of om een vacature onder de aandacht te brengen (zie ook: Sponsortip 3: Welk voordeel biedt u?  en Sponsortip 11: Plaats uw vacatures). Maar als u vooral sponsort uit lokale betrokkenheid of Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap (MBO) dan is het ook heel slim om dat te communiceren.

Plaats dan een advertentie waarin u uw keuze om te sponsoren toelicht. Dat zal het imago van uw bedrijf zeker goed doen!.Ook zorgt de extra exposure ervoor dat de bekendheid van uw bedrijf en het feit dat u sponsort zal toenemen. Indien u al rechten heeft om te adverteren, log dan in het het beheersysteem met uw inlogcodes en maak via de wizard in 5 stappen een advertentie aan. Heeft u nog niet de rechten om te adverteren op de website of in het SponsorPortaal? Neem dan contact op met de sponsorcommissie. Zij informeert u graag over de mogelijkheden.

Heeft u advies of ondersteuning nodig bij het maken van uw advertentie? Neem dan gerust contact met ons op via support@sponsorvisie.nl. Wij denken graag met u mee en het is kosteloos. Een mooie service van uw club.

Bekijk ook onze vorige tips: