Sponsortip 22: Laat uw gezicht zien

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan de sponsors waarin wij de sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Hierbij de tip van deze maand:

Laat uw gezicht zien

Via het SponsorPortaal heeft u de mogelijkheid om te communiceren met de leden van de vereniging. U gebruikt de advertentiemogelijkheid  binnen het SponsorPortaal voor acties, aanbiedingen, of om een vacature onder de aandacht te brengen. Maar u kunt nog meer met het SponsorPortaal! Zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt is sponsoring effectiever als u regelmatig op de club uw gezicht laat zien. Dat maakt het makkelijk om in contact met u te komen voor de leden die u al kennen. Maar hoe zit dat met de leden die u nog niet (van gezicht) kennen?

Om die een handje te helpen is het handig om in de bedrijfsinformatie in het SponsorPortaal een foto te plaatsen van degenen van uw bedrijf die regelmatig op de club aanwezig zijn. Er zijn ook sponsors die hiervoor de advertentieruimte gebruiken en dit blijkt ook heel goed te werken. Wist u overigens dat het verstandig is om ook op uw eigen website uzelf en uw collega’s met een foto zichtbaar te maken?  Het geeft het bedrijf een gezicht en dat wekt vertrouwen. Wellicht ook goed om ook meteen te regelen.

Heeft u advies of ondersteuning nodig bij het maken van uw advertentie of het aanpassen van uw bedrijfsinformatie? Neem dan gerust contact met ons op via support@sponsorvisie.nl. Wij denken graag met u mee en het is kosteloos. Een mooie service van uw club.

Bekijk ook onze vorige tips: