SponsorVisie Meet

SponsorVisie Meet

Heb jij je al opgegeven voor de SponsorVisie Meet van 3 december aanstaande?

Wij denken dat we met deze nieuwe manier van samenkomen en kennis delen echt waarde toe kunnen voegen aan (sponsorcommissies) van onze clubs. De eerste SponsorVisie Meet werd door de deelnemers met een 8 beoordeeld, de tweede en de derde haalde zelfs een 8,3 gemiddeld.

De volgende SponsorVisie Meet vindt plaats op 3 december van 20.00 tot 21.30uur.

Onderwerp: Crowdfunding als oplossing in crisistijd

Tijdens deze meeting leer je hoe je crowdfunding succesvol inzet om een deel van de financiële uitdagingen van de crisis op te vangen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de eerste 'intelligente'  lockdown leer je hoe je zonder al te veel moeite duizenden euro's ophaalt voor jouw vereniging.

Deelnamefee

Deelnemen is helemaal gratis voor licentiehouders van SponsorVisie. Voor alle overige deelnemers zijn de kosten eenmalig € 30,- (incl. BTW). Opgeven kan via dit formulier. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging.

Over SponsorVisie Meet

De afgelopen maanden hebben ons gedwongen op een andere manier te leven en te werken. We zijn beperkt, maar toch hebben we ook de kracht van digitaal ontmoeten kunnen ontdekken. Inmiddels hebben we al heel wat op afstand ontmoet, vergaderd en kennis gedeeld in een groot aantal webinars. Ons heeft dit er toe aangezet om ons dienstenpakket uit te breiden met een online ontmoeting: De SponsorVisie Meet. Tijdens SponsorVisie Meets wordt een actueel thema behandeld. Uiteraard delen wij onze inzichten en kennis, maar het is vooral ook een ontmoeting tussen bestuurders en sponsormensen van verschillende clubs. De Meet duurt 90 minuten en zo kom je heel efficiënt aan nieuwe kennis en contacten.

Vorige SponsorVisie Meet's:

  • 6 juni 2020: Coronacrisis en sponsoring: bedreigingen en kansen
  • 14 september 2020: Duurzaam succesvolle business clubs
  • 26 oktober 2020: Financiering van verduurzaming