SponsorVisie Meet

SponsorVisie Meet

Geef je nu op voor de SponsorVisie Meet op 7 juni van 20.00 tot 21.30uur!

Onderwerp: Geld verdienen met loterijen en veilingen

Tijdens deze digitale meeting bespreken we de verschillende mogelijkheden om geld op te halen met een loterij. We vertellen wat er komt kijken bij het zelf organiseren van een loterij en zetten de grote loterijen voor clubs op een rij. Van de SupportActie en de Vriendenloterij tot de grootste loterij voor het verenigingsleven: De Grote Clubactie. Frank Molkenboer, directeur van De Grote Clubactie, is zelf ook aanwezig en zal een aantal succesverhalen en tips met jullie delen.

Naast loterijen worden ook veilingen zeer succesvol door verenigingen ingezet om inkomsten te vergaren. Er zijn clubs die hier jaarlijks tienduizenden euro's mee ophalen. Ook hier laten wij een echte specialist aan het woord: Hubert Habers. Hubert heeft zelf jarenlang de veiling van FC Lisse georganiseerd en hier geweldige resultaten mee gehaald. Nu helpt hij met Veiling op je club ook andere clubs met de organisatie van een veiling. Ook hij deelt een aantal mooie voorbeelden en tips met jullie.

Deelname is gratis

Deelnemen aan deze SponsorVisie Meet is helemaal gratis. Opgeven kan via deze link. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging.

Over SponsorVisie Meet

De afgelopen maanden hebben ons gedwongen op een andere manier te leven en te werken. We zijn beperkt, maar toch hebben we ook de kracht van digitaal ontmoeten kunnen ontdekken. Inmiddels hebben we al heel wat op afstand ontmoet, vergaderd en kennis gedeeld in een groot aantal webinars. Ons heeft dit er toe aangezet om ons dienstenpakket uit te breiden met een online ontmoeting: De SponsorVisie Meet. Tijdens SponsorVisie Meets wordt een actueel thema behandeld. Uiteraard delen wij onze inzichten en kennis, maar het is vooral ook een ontmoeting tussen bestuurders en sponsormensen van verschillende clubs. De Meet duurt 90 minuten en zo kom je heel efficiƫnt aan nieuwe kennis en contacten.

Vorige SponsorVisie Meet's:

  • 6 juni 2020: Coronacrisis en sponsoring: bedreigingen en kansen
  • 14 september 2020: Duurzaam succesvolle business clubs
  • 26 oktober 2020: Financiering van verduurzaming
  • 12 december 2020: Crowdfunding als oplossing in crisistijd