Tip sponsors werven: Werving en Selectie

Krapte op de arbeidsmarkt. Een probleem voor de één, een kans voor de ander. Het zijn gouden tijden voor werving & selectie-bedrijven en headhunters. Klanten genoeg, maar waar vinden ze de geschikte mensen? Misschien wel via de club?

Voorbeeldmail

Onderwerp: Talent

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Wij hebben een geweldige kans voor u.

Zoals u weet zitten sportclubs vol talent. Zo ook de onze.

Dit talent beperkt zich niet tot sportief talent. Onze leden zijn ook zakelijk heel interessant. Wij denken dat onze vereniging een fantastische visvijver kan zijn voor uw selectievraagstukken.

Communiceer op onze vereniging

Door op onze vereniging te communiceren kunt u zorgen dat onze leden en bezoekers (wel [aantal] per weekend) voor en na het sporten met u confront. Wij hebben hier een aantal heel goede communicatiekanalen voor. Bijvoorbeeld de tv-schermen in ons clubhuis en onze website en digitale nieuwsbrief.

Adverteren op onze vereniging kan al vanaf € [bedrag]  per jaar. Dat is heel wat voordeliger dan adverteren in de krant en u kunt onbeperkt uw advertenties wisselen. Via een makkelijk online beheersysteem heeft u het zelf in de hand.

Een open netwerk
Als u specifiek talent zoekt kunnen wij u waarschijnlijk ook persoonlijk helpen. Wij kennen de leden van onze vereniging en kunnen waarschijnlijk wijzen op geschikte kandidaten. Ook hebben we een sponsorclub waar u zich als de selectiespecialist in de kijker kunt spelen.

Grijp deze kans en word selectiesponsor
Ziet u ook de mogelijkheden die een samenwerking biedt? Neem dan contact met ons op

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand een adviezen van de SponsorMan ontvangen?