Tip van de SponsorMan: Sponsor-de-Sponsorpakket

Hoe zorg ik dat mijn sponsors in contact met elkaar komen? Simpel: het sponsor-de-sponsorpakket

SponsorMan Sponsor de Sponsor 260x200

Vorige maand hebben wij het nieuwe ledenpakket geïntroduceerd. Dit zorgt ervoor dat sponsors in het nieuwe seizoen direct onder de aandacht zullen zijn bij nieuwe leden.

Veel sponsors zijn ook geïnteresseerd in het leggen van zakelijke contacten. Dus deze maand een concept om dit te bewerkstelligen. Het Sponsor-de-Sponsorpakket. Een pakket waarin elke sponsor een speciaal aanbod kan doen aan de andere sponsors. Dit kunt u dan bij de start van het seizoen aan alle sponsors communiceren. Daarnaast kunnen al deze aanbiedingen ook een plek krijgen in het SponsorPortaal.

Hieronder vindt u een brief die u hiervoor kunt gebruiken.

Voorbeeldbrief Sponsor-de-Sponsor-pakket

Beste Sponsor,

Wij vinden het belangrijk onze sponsors weten dat u onze sponsor bent en dat zij ook weten wat u hun te bieden hebt.

Sponsor-de-Sponsorpakket

Daarom introduceren wij een nieuw initiatief! Naast het nieuwe ledenpakket maken wij nu ook een pakket voor sponsors die in contact willen komen met andere sponsors: het Sponsor-de-Sponsorpakket.

Door een voordeel te bieden aan de andere sponsors geeft u hen een reden contact met u op te nemen en helpt u ons om uw bedrijf bij de andere sponsors onder de aandacht te brengen.  We zullen begin volgend seizoen alle sponsor-de-sponsoraanbiedingen aan al onze sponsors communiceren. Zo bereikt u in één keer  al onze sponsors.

Geef uiterlijk 1 juli uw aanbieding door!

Zou u ons uiterlijk 1 juli kunnen laten wat u als voordeel aan onze sponsors wilt aanbieden? Wij vernemen het graag! Uiteraard is het slim om dit voordeel ook in het SponsorPortaal te laten opnemen. Wij raden u dan ook aan dit zelf te doen. Mocht liever willen dat het namens u geplaatst wordt, dan kan SponsorVisie dit voor u doen. Stuurt u hen op support@sponsorportaal.nl  de aanbieding met een geschikte afbeelding (bijvoorbeeld uw logo) en zij maken de actie voor u aan.

Wij zien uw bericht graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Contactpersoon vereniging
Vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.