Speciale Webinar – Coronacrisis. Hoe blijft jouw club financieel gezond?

Normaal zit deze tijd bomvol workshops, congressen en kennissessies voor verenigingen waarin wij onze kennis overdragen om sportclubs aan nieuwe inkomsten te helpen. Nu is dat echter onmogelijk. Daarom hebben wij onze workshop "Meer inkomsten met minder moeite", omgezet naar een webinar met speciale aandacht voor de gevolgen van de coronacrisis: "Coronacrisis. Hoe blijft jouw club financieel gezond?".

Nieuw Webinar i.v.m. coronacrisis

Coronacrisis. Hoe blijft jouw club financieel gezond?

De Coronacrisis heeft grote gevolgen voor sportclubs. Welke gevolgen zijn er en welke oplossingen worden er geboden? En wat kan je zelf doen? In deze workshop wordt duidelijk welke mogelijkheden er nu zijn om je club financieel gezond te houden.

- Welke gevolgen heeft de crisis?

- Welke oplossing en steun is beschikbaar?

- En waar liggen nu de kansen op nieuwe inkomsten voor jouw club?

- Hoe organiseer je dit?

De kosten voor deze webinar zijn € 650,- (excl. BTW) en is per direct beschikbaar. De webinar duurt tussen de 60 en 75 minuten en wordt georganiseerd vanaf ons kantoor in Amsterdam. Alle benodigde techniek is beschikbaar en een 'regisseur' zal de interactie met de deelnemers coördineren. Daarmee wordt zo veel mogelijk het gevoel van een normale workshop benaderd.

Klik op deze link en vind alle informatie over ons, ons workshopaanbod en de prijzen.

Wij verwachten dat dit webinar aansluit bij de behoefte en we vernemen dan ook graag of jullie dit webinar willen aanbieden aan jullie verenigingen.

Bekijk onze volledige aanbod workshops. presentaties en webinars