Wervingstip december 2014: Schaatsen

De wervingstip van de SponsorMan: Schaatsen

Krijgen we dit jaar een echte winter? Laten we het hopen. Vorig jaar heeft het nauwelijks gevroren en ik denk dat de kans op ijspret dit jaar daardoor een stuk groter is! Gewoon een kwestie van kansberekening. De velden zullen daardoor bevroren en onbespeelbaar zijn, maar de sloten en meren zullen weer een mooie ijslaag krijgen. Tijd voor ijspret dus!

Voorbeeldbrief Schaatsverkoper

Onderwerp: Speciale schaatsaanbiedingen voor onze leden?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Schaatsen slijpen voor € 10,-?

Schaatsen met 10% korting?

Als het ijs weer op komst is zijn dit de aanbiedingen waar onze leden naar op zoek zijn! De eerste nachtvorst hebben wij al achter de rug. Tijd om te vertellen dat we met onze bestaande schaatsen en voor nieuwe schaatsen bij u terecht kunnen!

Zoals u weet liggen onze activiteiten tijdens het hart van de winter (gedeeltelijk) stil, maar onze leden en hun families blijven graag sportief bezig. Velen zullen bij de eerste de beste gelegenheid weer de schaatsen onderbinden. De vraag is dan waar ze voor hun schaatsen naartoe gaan?

Het ideale moment

De aankomende periode is een slimme periode uzelf bij onze leden te promoten als schaatsspecialist. Maakt u van deze gelegenheid gebruik?

Uw aanbiedingen in beeld

Via onze website (en de schermen in ons clubhuis) kunt u aanbiedingen bij onze leden promoten. Kunnen onze leden uw aanbiedingen weerstaan met het koude weer voor de boeg? Wij denken van niet!

De enige schaatsenleverancier

Wij bieden u een unieke positie aan als dé schaatsenspecialist van onze vereniging! Wij zullen u helpen deze positie kenbaar te maken door u diverse advertentiemogelijkheden te bieden. Mocht u zelf ook leuke promotie-ideeën hebben, dan denken wij ook graag mee. 

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Ziet u hier een kans, wacht dan niet en neem direct contact met ons op! We gaan graag met u in gesprek.
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.