Wervingstip SponsorMan April 2014

SponsorMan rijscholen

 

 

 

 

 

 

De examens zijn in aantocht en wat is het ideale cadeau voor iedereen die geslaagd is? Een rijles! Heeft u veel jeugdleden? Dan is dit de periode om de lokale rijschool aan te schrijven.

Benader deze om sponsor te worden. Een voorbeeldbrief vindt u hieronder terug.

Onderwerp: Biedt u onze leden een eindexamencadeau? Dan bieden wij u nieuwe leerlingen!

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Geslaagden verdienen een cadeau!

De eindexamens zijn in aantocht. De leerlingen die slagen verdienen natuurlijk een passende beloning en wat is er een mooiere beloning dan een rijopleiding bij uw rijschool?

Wij hebben [aantal] leden, waarvan [aantal] jeugdleden. Onze leden zijn dan ook een heel interessante doelgroep voor u. Als u bij onze vereniging gaat adverteren dan gaan wij u helpen om onze leden en hun omgeving bij u de rijopleidingen te laten volgen!

Wij bieden slechts 1 rijschool de gelegenheid om deze kans te benutten en een leuke actie in deze eindexamentijd te doen. U zou bijvoorbeeld de volgende acties kunnen doen: “Geslaagd? Profiteer dan van een gratis rijles!”, of “Zoon of dochter geslaagd? Geef een rijlespakket cadeau. Nu met 25% korting!”. Geheid dat dat resultaat oplevert.

Verschillende promotiemogelijkheden

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis. Deze mogelijkheden kunt u het gehele jaar voor verschillende uitingen gebruiken, bijvoorbeeld ook voor uw theorieexamentraining en brommer- en motorrijlessen. In aanvulling hierop zijn er talloze mogelijkheden en wij denken graag met u mee.

Goedkoper dan adverteren in de krant

Onze vereniging biedt u een kans op nieuwe omzet en het is dan ook interessant om binnen onze vereniging te adverteren. Adverteren is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of [bedrag] voor de komende 3 maanden. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt veel gerichter uw doelgroep!

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee. Uiteraard gaan wij maar met één autorijschool aan de slag, dus wie het eerst komt…

Wij wachten uw bericht met belangstelling af.                                                                 

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging