Wervingstip SponsorMan April 2015

De wervingstip van de SponsorMan: De IJssalon

IJssalons hebben maar een half jaar om voor een heel jaar inkomsten te vergaren. De zomer is essentieel. Hoe eerder mensen in de zomer in hun winkel staan hoe vaker ze terug komen. Daarom is het voor deze ondernemers van belang om al vroeg in het seizoen de mensen naar de winkel te trekken. Op verenigingen loopt hun doelgroep rond.

1 + 1 = 2.

Gebruik onderstaande mail om de IJssalon aan uw lijst met sponsors toe te voegen.

Voorbeeldbrief IJssalon

Onderwerp: Een warme samenwerking met ijskoude resultaten

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Een warme samenwerking met ijskoude resultaten
De zomer is in aantocht. Dit bracht ons ertoe om na te gaan voor welke bedrijven wij als lokale vereniging een echte toegevoegde waarde konden zijn. Wij hebben veel jeugdleden (aantal) en kwamen daarom al snel bij u uit. De komende zomer zullen  onze leden weer naar verkoeling snakken. Het is dus heel interessant om ze al vroeg in het seizoen naar uw winkel te trekken. Alleen dan kunnen ze uit eigen ervaring de kwaliteit van uw producten ervaren.

Een voorjaarsactie speciaal voor leden
Het is onze ervaring dat het effectief is om leden met een voordeel naar een sponsor te leiden. Wij werken hier graag aan mee. Wilt u in de maand mei aan leden van de vereniging een ijsje aanbieden met 50% korting? Dan promoten wij deze via onze website en in ons clubhuis.

Een leuk idee is bijvoorbeeld om speciale bierviltjes op onze bar te leggen. Deze hoeven helemaal niet duur te zijn. U heeft al 500 flyers voor € 100,-  of nog minder. En dat kan  het succes van de actie aanzienlijk vergroten.

(Optioneel) IJsverkoop op locatie
Wij werken graag mee aan uw zichtbaarheid. Er zijn talloze mogelijkheden. Vindt u het interessant om op één van onze drukke wedstrijddagen op onze locatie ijs te verkopen? Dan praten wij graag met u over de mogelijkheden.

Sponsoring met ijskoud resultaat
Zoals u merkt willen wij heel graag zorgen dat er echt een win-win ontstaat voor u als sponsor én voor onze vereniging.

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.