Wervingstip SponsorMan augustus 2014

SponsorMan Zorgverzekeringen 260x200

 

 

 

 

 

 

Wervingstip augustus 2014: Zorgverzekeringen

Per 1 januari van elk jaar kunnen mensen overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Dit kan behoorlijk wat schelen en het is hét acquisitiemoment voor de zorgverzekeraars. Vanaf september wordt er hiervoor dan ook volop geadverteerd en daarom is het nu een goed moment om met de lokale verzekeringsadviseur of verzekeraar contact op te nemen.

Een voorbeeldbrief vindt u hieronder terug.

Voorbeeldbrief

Onderwerp: Wilt u zorgverzekeringen aanbieden aan onze (aantal) leden?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Uw zorgverzekering onder de aandacht bij onze leden?

Per 1 januari van elk jaar kunnen mensen overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Dit kan behoorlijk wat schelen en het is hét acquisitiemoment voor de zorgverzekeraars. Wij zoeken 1 partij die de komende maanden via advertentie binnen vereniging haar zorgverzekeringen wil promoten.

Advertenties op onze schermen

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.

De kosten hiervoor vallen heel erg mee. Al voor [bedrag] per seizoen kunt u adverteren op onze schermen en zo onze [aantal] leden kennis laten maken met uw zorgverzekeringsaanbod. Voor [bedrag] per seizoen adverteert u ook nog eens op onze website. Uw campagne wordt zo multimediaal.

-Optioneel- In aanvulling op het adverteren zijn er talloze mogelijkheden. Denk  bijvoorbeeld aan een informatieloket zorgverzekering op onze club op een van onze drukke speeldagen. -Optioneel-

Grijpt u deze kans?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee! Zoals aangegeven zijn wij op zoek naar één partij om mee samen te werken. Grijpt u deze kans? Of laat u deze aan een ander?

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging


Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?
Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.