Wervingstip SponsorMan: Complementaire sporten

Naast de sport die jullie zelf aanbieden hebben of zoeken mensen vaak ook een tweede of derde sport. Dat biedt kansen voor een samenwerking met een hardloopspecialist, wielerwinkel en de sportschool.

Voorbeeldbrief werving complementaire sport (hardloopwinkel, racefietswinkel, fitness, kickboxen, bootcamp)

Onderwerp: Een aanbieding voor onze leden?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Veel van onze leden zijn op meer terreinen actief dan alleen bij onze eigen club. Wij willen ze graag een aantal complementaire sporten aanreiken, bijvoorbeeld voor de periodes dat wij zelf geen sport aanbieden. Dat is ook belangrijk om fit te blijven!. Graag willen wij [jullie sport] als complementaire sport presenteren. Misschien wel met een speciaal aanbod van jullie voor onze leden.

Actieve promotie
Indien u kiest om met ons samen te werken krijgt de mogelijkheid om actief te adverteren op onze website en nieuwsbrief.

Een win-win
Wij zorgen dat wij u warm aanbevelen bij onze leden. En tegen een schappelijke financiële tegenprestatie. Al voor € (bedrag) per jaar bent u onze partner.

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

----

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?