Wervingstip SponsorMan Corona November

Veel sporten kunnen momenteel niet op dezelfde manier aangeboden worden, dus zoeken mensen wellicht alternatieven. Dat biedt kansen voor een samenwerking met een hardloopspecialist, wielerwinkel en (vooralsnog) ook de sportschool.

Voorbeeldbrief werving alternatieve sport (hardloopwinkel, racefietswinkel, fitness, kickboxen, bootcamp)

Onderwerp: Een corona-aanbieding voor onze leden? Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),  Door de beperkingen die zijn afgekondigd kunnen onze leden niet op de reguliere manier hun sport beoefenen. Wij willen ze graag een aantal alternatieven aanreiken zodat ze wel gewoon fit blijven. Heel belangrijk in de strijd tegen het virus. Graag willen wij [jullie sport] als alternatieve sport presenteren. Misschien wel met een speciaal aanbod van jullie voor onze leden. Actieve promotie Indien u kiest om met ons samen te werken krijgt de mogelijkheid om actief te adverteren op onze website en nieuwsbrief. Voor uw advertentie op de website krijgt u zelf de beheermogelijkheden voor zodat u hier zelf acties kunt plaatsen en regelmatig uw advertentie kunt wisselen. Een win-win Wij zorgen dat wij u warm aanbevelen bij onze leden. En tegen een schappelijke financiële tegenprestatie. Al voor € (bedrag) per jaar bent u onze partner. Afspraak maken Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij! Wij wachten uw bericht met belangstelling af! Met sportieve groet, Contactpersoon vereniging Naam vereniging ----

Voorbeeldbrief werving leverancier thermokleding- en regenkleding.

De wervingstip van de SponsorMan: Brr...

Het wordt kouder en natter. Eerder geleden gaf ik al de tip om een partner te zoeken voor het geval dat er sprake zou zijn van afgelasting, maar deze veranderende omstandigheden bieden ook kansen als het sporten gewoon doorgaat. We zullen ons er immers op moeten kleden. Deze maand adviseer ik u dan ook om de leverancier van thermo- en regenkleding of paraplu's te benaderen. Dit kan uiteraard de lokale sportwinkel zijn, maar u kunt hier ook een specifieke sponsor bij zoeken.

---

Onderwerp: Preferred supplier

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

De winter is in aantocht, maar het sporten gaat als het enigszins kan gewoon door. Uiteraard moeten onze (aantal) leden zich daar wel goed op kleden. Wij gaan hen daarom binnenkort adviseren om gebruik te maken van thermo- en regenkleding. Graag willen wij bij dit advies een preferred supplier presenteren. Misschien wel met een speciaal aanbod voor onze leden.

Wellicht is het mogelijk om kleding te leveren in onze clubkleuren, of kan een speciale korting aan onze leden gegeven worden. Een mooie kans die wij u graag bieden.

Actieve promotie
Als preferred supplier krijgt u de mogelijkheid om actief te adverteren op onze website (en op onze narrowcasting). U krijgt hier zelf de beheermogelijkheden voor zodat u hier zelf acties kunt plaatsen en regelmatig uw advertentie kunt wisselen. Ook is het mogelijk om op wedstrijddagen met een standje uw product te promoten en verkopen.

Een win-win
Als u preferred supplier wordt voor regen- en thermokleding komt u dus niet van een koude kermis thuis. Wij zorgen dat wij u warm aanbevelen bij onze leden. En tegen een schappelijke financiële tegenprestatie. Al voor € (bedrag) per jaar bent u onze preferred supplier. Wat ons betreft een waterdicht plan.

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

 

 

Voorbeeldbrief werving leverancier paraplu's

Onderstaande wervingsbrief is in verband met de beperkingen die de coronacrisis met zich meebrengt niet handig, maar we hadden hem toch al geschreven dus wilden wij hem alvast met u delen. @ellicht kunt u deze alvast agenderen voor november volgend jaar ;). --- Voorbeeldbrief werving leverancier paraplu's Onderwerp: Onze club uw verkooppunt Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),  De winter is in aantocht, maar het sporten gaat als het enigszins kan gewoon door. Uiteraard moeten onze (aantal) leden en de toeschouwers zich daar wel tegen wapenen. En wat is er dan leuker dan een paraplu in de kleuren van de club. Leuk voor leden, maar nog veel leuker voor de mensen die niet voorbereid waren op slecht weer en in de kantine uit de brand geholpen kunnen worden met een mooie paraplu! Een extra verkooppunt Eigenlijk is onze vraag eenvoudig. Graag worden wij een extra verkooppunt voor uw product. Wij verkopen de uw paraplu's achter de bar en promoten het product via advertenties op onze website (en narrowcasting). In ruil hiervoor vragen enkel een reguliere sponsorvergoeding van € (bedrag) per jaar. Indien u dit prefereert is het ook mogelijk om ons in natura te sponsoren. U levert dan paraplu's tegen inkoopprijs voor het bedrag van de sponsorvergoeding. De keuze is aan u. Als wij alle paraplu's verkocht hebben bestellen wij uiteraard bij u bij. Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij! Wij wachten uw bericht met belangstelling af! Met sportieve groet, Contactpersoon vereniging Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?