Wervingstip SponsorMan December 2015

De wervingstip van de SponsorMan: Valentijnsdag

De SponsorMan kijkt altijd een paar maanden vooruit. Waar heel Nederland nog aan het bijkomen is van Sinterklaasavond en zich voorbereidt op de Kerst is de SponsorMan met zijn gedachten in februari. Wist u namelijk dat Valentijnsdag dit jaar op zondag valt? Dat biedt perspectief! In het weekend heeft u immers intensief contact met al uw leden, sterker nog: U weet waar ze zijn!

Genoeg reden om sponsors op deze mogelijkheid te wijzen of op basis hiervan een nieuw bedrijf voor sponsoring te interesseren.

Voorbeeldbrief sponsorwerving rondom Valentijnsdag

Onderwerp: Wist u dat Valentijnsdag dit jaar op een zondag valt?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Valentijnsdag wordt elk jaar groter en voor uw bloemen-/cadeau/sieradenwinkel of restaurant elk jaar belangrijker. Komend jaar valt Valentijnsdag op een zondag. Op onze vereniging zijn elk weekend [aantal] mensen, waarvan het leeuwendeel lokaal. Onze vereniging is daarom een ideale plek om met potentiële klanten in contact te komen.

Actieve promotie
Via onze beeldschermen op onze locatie en onze website kunt u uw Valentijnsaanbiedingen promoten. U kunt deze zelfs op afstand wisselen via een online beheersysteem.

Promotie op locatie
Maar u kunt nog een stap verder gaan. U kunt ook op onze locatie een ‘dependence’ starten en een deel van uw assortiment bij onze leden onder de aandacht brengen.

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Waarschijnlijk wel zeker als u weet dat u al kunt adverteren voor [bedrag] per maand of [bedrag] per jaar. Neem daarom snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.