Wervingstip SponsorMan Februari: Tuincentra

SponsorMan werft tuincentra

 

 

 

 

 

 

Het voorjaar is in aantocht. De lente is dé tijd om iets aan de tuin te gaan doen. Wist u dat Nederlanders gemiddeld € 186,- per persoon uitgeven aan tuinartikelen en planten? (bron: Detailhandel.info)

Nu u dit weet kent u ook de waarde van uw ledenbestand voor het lokale tuincentrum. En u weet ongetwijfeld ook dat het in het weekend het drukst is in de tuincentra. Dit geldt ook voor uw sportclub en veel mensen zullen beide activiteiten combineren in het weekend. Daarmee is uw vereniging een ideale advertentielocatie voor de lokale tuincentra.

VOORBEELDBRIEF TUINCENTRA

Onderwerp: Kans op € 186,- omzet bij onze [aantal] leden

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Tuinartikelen

Het voorjaar is in aantocht en dit is een periode dat veel mensen weer in de tuin aan de slag gaan. Volgens onderzoek geeft een gemiddelde Nederlander € 186,- aan tuinartikelen en planten uit (zie: Detailhandel.info). Onze vereniging telt [aantal] leden en biedt derhalve een aardig omzetpotentieel voor u.

Onze vereniging wordt elk weekend erg druk bezocht door leden en niet-leden.  Het weekend is ook het ideale moment om uw tuincentrum bezoeken.  Dit biedt een kans! Als u nu eens via onze vereniging in contact kunt komen met al deze bezoekers? En ze zo kunt verleiden om voor of na het sporten bij uw centrum langs te gaan…

Verschillende promotiemogelijkheden

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.  In aanvulling hierop zijn er talloze mogelijkheden en wij denken graag met u mee! Denk u eens aan een speciale actie voor onze leden die wij voor u kunnen promoten!

Goedkoper dan adverteren in de krant

Onze vereniging biedt u een kans op nieuwe omzet en het is dan ook interessant om binnen onze vereniging te adverteren. Adverteren is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of [bedrag] voor de komende 3 maanden. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt veel gerichter uw doelgroep! Als u (aantal) nieuwe klanten weet te trekken is uw investering al terugverdiend!

Meer informatie of aanvullende vragen?

Wilt u meer informatie of heeft u zelf ideeën voor promotie binnen onze vereniging? Neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging