Wervingstip SponsorMan: Fitte Start

Als je weer vol gaat sporten na de winterstop dan is het belangrijk dat je zorgt dat je lichaam in een goede conditie is. Maar dit geldt ook als u op wintersport gaat. Blessures voorkomen kan door aan de core-stability te werken. Voor al uw leden is het van belang om te weten hoe dit werkt en wat de voordelen hiervan zijn, en voor een specialist is het een ideale gelegenheid om in contact te komen met potentiële klanten.

Benader daarom een fysiotherapeut, fitnessstudio of personal trainer om een core-stability training te verzorgen op de club of fitheidstips te communiceren via uw website. Dat is een heel mooie manier om een fysiotherapiepraktijk of sportschool als sponsor aan uw club te verbinden.

Heeft u al een fysiotherapeut, fitnessstudio of personal trainer als sponsor? Biedt dit dan aan als mogelijkheid om de sponsoring effectiever te maken.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Zorg voor een fitte start bij ons op de club

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Het tweede deel van het seizoen staat voor onze [aantal] leden weer op het punt van beginnen. Wij willen daarom onze leden wijzen op de mogelijkheden om blessures te voorkomen.

Om dit concreet vorm te geven zoeken wij een fysiotherapiepraktijk, fitnessstudio of personal trainer die zich als fitheidspartner aan ons wil verbinden en een core-stability training wil aanbieden voor onze leden. Dit is uiteraard goed voor onze leden, maar is ook een ideale mogelijkheid voor u om uzelf onder de aandacht te brengen.

Het is ook mogelijk om de komende weken verschillende fitheidstips te communiceren via onze website en sociale media. Hierdoor vergroot u uw naamsbekendheid op een slimme manier.

Partnership

Wij zijn met onze sponsors altijd op zoek naar een echte win-win situatie. Volgens mij hebben wij deze met een dergelijke core-stability training ook voor u gevonden. Er is niet alleen sprake van het vergroten van naamsbekendheid, u komt ook echt in contact met uw doelgroep.

Ziet u hier een kans en wilt u dit partnership aangaan? Neem dan contact met ons op. We zullen maar met één partij deze samenwerking aangaan. Uw fysiotherapiepraktijk/sportschool en de core-stability trainingen zullen we uiteraard ook promoten via onze website (en de schermen in ons clubhuis).

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]
[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?