Wervingstip SponsorMan Januari: Schoolkeuze

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe jaar is net begonnen, maar het schooljaar is alweer halverwege. Vooral voor leerlingen in groep 8 en eindexamenleerlingen breekt een spannende tijd aan. Uiteraard met de Cito-toets, maar ook met de school- of studiekeuze. Veel middelbare scholen hebben in de eerste maanden van het jaar open dagen om leerlingen te helpen bij hun schoolkeuze.

Hetzelfde geldt overigens voor Hogescholen en Universiteiten, maar dan uiteraard voor de eindexamenkandidaten.

Heeft u veel jeugd op de club? Dan bent u heel waardevol voor deze opleidingsinstituten. Benader deze dus om sponsor te worden, met als trekker de communicatie van de open dagen. Een voorbeeldbrief vindt u hieronder terug.

—-

Onderwerp: Onze jeugdleden naar uw open dag?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Binnenkort een open dag?

Het nieuwe jaar is net begonnen, maar het schooljaar is halverwege. Tijd voor veel scholieren die in het laatste jaar zitten om te kiezen naar welke school ze volgend jaar willen gaan. Waarschijnlijk organiseert u binnenkort een open dag om te laten zien wat u de scholieren te bieden heeft.

Wilt u dat onze [aantal] jeugdleden komen kennismaken? Onze leden wonen allemaal in de buurt en behoren dan ook écht tot uw doelgroep.

Verschillende promotiemogelijkheden

Binnen onze vereniging kunnen wij op verschillende manieren aandacht vragen voor uw open dag. Bijvoorbeeld via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.

Goedkoper dan adverteren in de krant

Het is voor u nu interessant om binnen onze vereniging te adverteren. Dat zou u allicht eens kunnen proberen? Het is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of [bedrag] voor de komende 3 maanden. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt veel gerichter uw doelgroep!

Meer informatie of aanvullende vragen?

Wilt u meer informatie of heeft u zelf ideeën voor promotie binnen onze vereniging? Neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging