Wervingstip Sponsorman Januari 2015

De wervingstip van de SponsorMan: Core Stability

Als je weer vol gaat sporten na de winterstop dan is het belangrijk dat je zorgt dat je lichaam in een goede conditie is. Maar dit geldt ook als u op wintersport gaat. Blessures voorkomen kan door aan de core-stability te werken. Voor al uw leden is het van belang om te weten hoe dit werkt en wat de voordelen hiervan zijn en voor de fysiotherapeut is het een ideale gelegenheid om in contact te komen met potentiële klanten.

Benader daarom een fysiotherapiepraktijk om een core-stability training te verzorgen op de club of tips te communiceren via uw website.  Dat is een heel mooie manier om een fysiotherapiepraktijk als sponsor aan uw club te verbinden.

Heeft u al een fysiotherapeut als sponsor? Biedt dit dan aan als mogelijkheid om de sponsoring effectiever te maken.

Voorbeeldbrief Core Stability training

Onderwerp: Verzorg een core stability training bij ons op de club

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Het tweede deel van het seizoen staat voor onze (aantal) leden weer op het punt van beginnen. Wij willen daarom onze leden wijzen op de mogelijkheden om blessures te voorkomen.

Om dit concreet vorm te geven zoeken wij een fysiotherapiepraktijk die zich als fitheidspartner aan ons wil verbinden en een core stability training wil aanbieden voor onze leden. Dit is uiteraard goed voor onze leden, maar is ook een ideale mogelijkheid voor u om uzelf onder de aandacht te brengen.

Het is ook mogelijk om de komende weken verschillende fitheidstips te communiceren via onze website en sociale media. Hierdoor vergroot u uw naamsbekendheid op een slimme manier.

Partnership

Wij zijn met onze sponsors altijd op zoek naar een echte win-win. Volgens mij hebben wij deze met een dergelijke core stability training ook voor u gevonden. Er is niet alleen sprake van het vergroten van naamsbekendheid, u komt ook echt in contact met uw doelgroep.

Wilt u dit partnership aangaan? Neem dan contact met ons op. We zullen maar met één fysiotherapiepraktijk deze samenwerking aangaan en wij zullen uw praktijk en de core stability trainingen uiteraard promoten via onze website (n schermen in ons clubhuis).

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Ziet u hier een kans, wacht dan niet en neem direct contact met ons op! We gaan graag met u in gesprek.

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.