Wervingstip SponsorMan juli 2014

 

SponsorMan geen 18 geen druppel 260x200

Wervingstip juli 2014: Alcoholvrij bier

Zoals bekend mogen er geen alcoholhoudende dranken meer verkocht worden aan iedereen onder de 18, dus ook al uw jeugdleden. De bierbrouwers zijn hier direct op ingesprongen met allerlei varianten alcoholvrije bieren. De Radlers vliegen je momenteel om de oren.

Een zeer effectieve manier van promotie  is point-of-sale-marketing. Oftewel reclame maken daar waar het product daadwerkelijk verkocht wordt. Het is voor uw bierbrouwer dan ook erg interessant om op het scherm in uw kantine te adverteren met de nieuwe alcoholvrije biertjes. Benader daarom uw bierleverancier om adverteerder te worden op de schermen in uw clubhuis en op uw website.

Een voorbeeldbrief vindt u hieronder terug.

Voorbeeldbrief

Onderwerp: Uw alcoholvrije bier promoten met Point-of-Sale marketing?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Vergroot uw omzet bij onze jeugd

Vanwege de nieuwe wetgeving kunnen wij geen alcoholhoudende dranken aan onze jeugdleden verkopen. Dat gaat ten koste van uw omzet. Hier is echter wat aan te doen! Wij hebben uw alcoholvrije bier in ons assortiment en u kunt de verkoop in onze kantine vergroten door bij ons te adverteren.

Advertenties op onze schermen

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.  Vooral de laatste is voor u erg interessant. Point-of-Sale marketing is bewezen effectief en wij willen u dan ook graag deze kans bieden voor het komende seizoen.

De kosten hiervoor vallen heel erg mee. Al voor [bedrag] per seizoen kunt u adverteren op onze schermen en zo onze [aantal] leden kennis laten maken met uw alcoholvrije aanbod. Voor [bedrag] per seizoen adverteert u ook nog eens op onze website. U campagne wordt zo multimediaal.

-Optioneel- In aanvulling op het adverteren op de schermen zijn er talloze mogelijkheden. Denk  bijvoorbeeld aan sampling op onze locatie op een van onze drukke speeldagen of sponsoring van een jeugdactiviteit. -Optioneel-

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging


Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?
Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.