Wervingstip SponsorMan juli 2015

De wervingstip van de SponsorMan: Lekker makkelijk

Het weekend zit in het seizoen bomvol. Je rijdt van sportveld naar familie en terug. Soms heb je simpelweg geen tijd om boodschappen te doen. Dat biedt kansen! Voor de traiteurs, afhaal- en bestelrestaurants. Met onze wervingstip spelen wij hierop in. Als voorbeeld nemen wij de pizzeria, maar uiteraard geldt dezelfde benadering voor traiteurs en afhaalrestaurants.

Heeft u al een dergelijk bedrijf als sponsor. Benader hen dan als eerste met dit idee. Uw proactiviteit wordt dan zeker gewaardeerd!

Voorbeeldbrief: Lekker makkelijk

Onderwerp: Lekker makkelijk!

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Als u zelf ook sport of kinderen op een sportvereniging heeft dan kent u het wel. Het weekend is vaak een hele organisatie. Van de club. Naar de club. Nog even langs de familie. Vaak schiet het boodschappen doen en koken er dan bij in. Dat biedt kansen voor u.

In het weekend onder de aandacht bij onze [aantal] leden
Wij zoeken een pizzeria die het interessant vindt een aanbieding voor het bestellen of afhalen van pizza’s wil promoten. Zodra u een aanbieding communiceert hebben de leden een extra reden om bij u te bestellen en is de kans op bestellingen nog groter.

Advertentiemogelijkheden
Om jullie onder de aandacht te brengen hebben wij een aantal mogelijkheden: adverteren op onze website, adverteren op het tv-scherm of posters, flyers of menukaarten in onze kantine, maar er zijn meer mogelijkheden om naar onze leden te communiceren. Wij horen graag wat u interessant vindt.

Kosten zijn beperkt: al mogelijk vanaf xxx euro per jaar. Adverteerder worden bij onze vereniging is goedkoper dan adverteren in de krant, terwijl u toch een hele hoop lokale mensen bereikt. En niet eenmalig, maar elke week weer.

Resultaat telt
Uiteindelijk is het belangrijkste dat er resultaat geboekt wordt. Door dat u op een relevant moment (in het weekend) op een relevante plek (bij u in de buurt) onder de aandacht komt, is het logisch dat dat resultaat oplevert. 

Leverancier van de filmavond (optioneel)
Uiteraard helpen wij u zo snel mogelijk naar resultaat. Hiervoor hebben wij een mooie kans. We organiseren binnenkort een filmavond voor onze jeugd. Als u sponsor wordt van onze vereniging dan kunt u direct ook leverancier worden van deze filmavond.

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Ziet u hier een kans, wacht dan niet en neem direct contact met ons op! We gaan graag met u in gesprek.
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.