Wervingstip SponsorMan juni 2014

SponsorMan Fitness 260x200

 

 

 

 

 

 

Wervingstip juni 2014: Zomerfitness

De competitie in veel sporten is voorbij en het strandseizoen komt eraan. Genoeg reden voor veel van uw leden om fit te willen blijven. Benader nu lokale fitnesscentra en biedt ze de mogelijkheid om een zomerarrangement onder de aandacht te brengen.

Een voorbeeldbrief vindt u hieronder terug.

Voorbeeldbrief

Onderwerp: Houdt u onze [aantal] leden fit?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Kans op extra leden: Zomerarrangement

Ons competitieseizoen is voorbij en het strandseizoen komt eraan. Genoeg reden voor veel van onze [aantal] leden om een andere sport op te zoeken om fit te blijven.

Uw zomerfitnessarrangement bij onze teams in beeld

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.  In aanvulling hierop zijn er talloze mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Denk  bijvoorbeeld aan een speciaal arrangement voor onze leden dat wij voor u kunnen promoten!

Goedkoper dan adverteren in de krant

Onze vereniging biedt u een kans op nieuwe omzet en het is dan ook interessant om binnen onze vereniging te adverteren. Adverteren is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of [bedrag] voor de komende 3 maanden. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt veel gerichter uw doelgroep: Sporters in de directe regio!

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging


Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?
Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.