Wervingstip van de SponsorMan: Leasefietsen

Wist je dat je tegenwoordig ook een leaseregeling voor fieten hebt? Omdat de hoge aanschafprijs van een e-bike voor veel mensen een drempel is heeft de overheid een nieuwe wetgeving geïntroduceerd. De fietsen kunnen nu relatief goedkoop geleased worden; in de praktijk kun je al voor een paar euro per maand op een luxe e-bike van €2500,- fietsen. Dit is goed voor de gezondheid van mensen, goed voor het milieu en het voorkomt files.

Heeft u de lokale fietstenwinkel nog niet als sponsor? Dan is dit een mooie kans om deze winkel te benaderen en aan te geven welke kansen er liggen.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Leasefiets voor onze leden

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

U weet ongetwijfeld dat het ook mogelijk is om fietsen te leasen of een leasefiets van het werk te krijgen. Ons inziens is dit een mooie kans om onze leden (of hun ouders) op de fiets of e-bike  naar hun werk te krijgen. Wij bieden u graag de mogelijkheid om met deze doelgroep in contact te komen.

Actieve promotie

Via onze website en schermen in de kantine bieden wij de mogelijkheid om actief te adverteren. Dit kan al vanaf € [bedrag] per jaar. Op deze manier kunnen potentiële klanten bewust gemaakt worden van het feit dat de nieuwe wetgeving er is, en dat de fietsen bij uw bedrijf geleased kunnen worden. U krijgt de beheermogelijkheden over het adverteren zodat u zelf acties kunt plaasten en regelmatig een advertentie kunt wisselen.

Welke mogelijkheden ziet u?

Wij creëren heel graag kansen voor onze sponsors. Heeft u zelf ideeën voor activatie of promotie? Dan overleggen wij graag met u over de mogelijkheden.

Goedkoper dan u denkt

Lokaal adverteren via de krant, huis-aan-huis en langs de weg kost direct honderden euro’s voor 1 week. Bij ons bent u al adverteerder voor €[bedrag] voor een heel jaar. **Optioneel: het is bovendien ook mogelijk om een kortere periode af te spreken.** Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

 

[Contactpersoon vereniging]

[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?