Wervingstip SponsorMan Maart: Vakantiekampen

Het feit dat er veel jeugd op jullie vereniging rondloopt biedt kansen. Dat is vaak  in de wervingstips van de SponsorMan terug te zien. Voor veel bedrijven is deze doelgroep van groot belang, maar hij blijkt (zeker lokaal) vaak lastig te bereiken. De vereniging vormt daar een uitzondering op. Daar komt de jeugd wekelijks en daar liggen dus kansen. Bijvoorbeeld voor organisaties van vakantiekampen, zoals zeilkampen en sportkampen. Sommige organisaties leggen wel eens ongevraagd flyers in de kantine of hangen op eigen initiatief een poster op. Hoog tijd om dit naar een officieel sponsorship te 'upgraden'.

Wist je trouwens dat de meeste vakantiekampen in mei en juni geboekt worden? Als je nu een aanbieder benadert, ben je dus nog mooi op tijd!

Voorbeeldmail

Voorbeeldmail werving organisatie vakantiekampen

Onderwerp: Uw vakantiekamp in het zonnetje!

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Veel van onze jeugdleden zijn ook in de zomer erg actief. Naast de reguliere vakantie bezoeken velen een vakantiekamp. Op dit moment oriënteren zij zich op de mogelijkheden voor aankomende zomer.

*Optioneel*
Wij zagen een flyer/poster op onze club/bij een andere vereniging.

Dit is dan ook de reden om contact met u op te nemen. Een samenwerking biedt immers interessante mogelijkheden voor u.

Actieve promotie als het er toe doet
Sponsoren bij onze vereniging is net zo interessant als adverteren. U krijgt bij onze vereniging als sponsor de mogelijkheid om actief te adverteren op onze website (en op onze narrowcasting). Dit hoeft niet het gehele jaar, maar kan ook alleen in deze voor u cruciale maanden.

Actief adverteren is ook echt actief. U krijgt zelf de beheermogelijkheden zodat u hier zelf acties kunt plaatsen en regelmatig uw advertentie kunt wisselen.

*optioneel*
Ook is het mogelijk om op een wedstrijddag uw kampen op onze locatie te promoten.*optioneel*

*optioneel*
In het zonnetje
Wij zoeken altijd een optimale tegenprestatie voor de bedrijven die ons financieel ondersteunen. Naast de advertentiemogelijkheden zullen wij een speciale nieuwsbrief wijden aan adviezen voor leuke activiteiten in de zomer. Uiteraard maakt u hier als adverteerder deel van uit. Wij zetten u graag in het zonnetje.

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

---

 

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?