Wervingstip SponsorMan Mei 2015

De wervingstip van de SponsorMan: Vakantiegeld

In mei wordt vakantiegeld uitbetaald. Dit is voor veel bedrijven een kans. Denk bijvoorbeeld aan het reisbureau en de beleggingsadviseur. Als u ze op de kans wijst zullen ze ongetwijfeld hun interesse tonen. Maar denk nu ook aan de arbeidsloon-bedrijven. Tot 1 juli geldt immers het lage BTW-tarief van 6% op arbeid, dus er is nu voor die bedrijven een extra reden om reclame te maken. Heeft u de bedrijven uit onderstaande voorbeeldbrief al als sponsor, wijs ze dan als service op deze kans. Ze zullen het zeker waarderen! 

Voorbeeldbrief vakantiegeld

Onderwerp: Vakantiegeld-aanbieding voor onze leden

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Vakantiegeld biedt kansen
Deze maand is het dan eindelijk zover: het vakantiegeld zal weer worden uitbetaald. Het is altijd heerlijk om dat extraatje weer te ontvangen. Vaak hebben mensen allerlei grote uitgaven uitgesteld totdat ze het vakantiegeld ontvangen, of ze gebruiken het om de spaarrekening te spekken.

Vb bouwbedrijf: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor een verbouwing?
Het is natuurlijk altijd slim om te investeren in de eigen woning. Een dakkapel of uitbouw kan een geweldige besteding van het vakantiegeld zijn. Zeker nu het lage BTW-tarief van 6% nog tot 1 juli van kracht is! Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb schilder: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor het buitenschilderwerk?
Het is natuurlijk altijd slim om te investeren in de eigen woning. De afgelopen jaren hebben veel mensen het onderhoud op de eigen woning uitgesteld. Nu de crisis achter de rug lijkt is het tijd om weer te investeren, bijvoorbeeld in het binnen- of buitenschilderwerk. Zeker nu het lage BTW-tarief van 6% nog tot 1 juli van kracht is! Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb tuinier: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt om de tuin zomerklaar te maken?
De zomer is in aantocht. De afgelopen jaren hebben veel mensen het onderhoud op de eigen woning uitgesteld. Nu de crisis achter de rug lijkt is het tijd om weer te investeren, bijvoorbeeld in de tuin. Zeker nu het lage BTW-tarief van 6% nog tot 1 juli van kracht is! Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb autodealer: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor een nieuwe auto?
U biedt talloze occasions aan waarvan er velen aantrekkelijk geprijsd zijn. Een nieuwe auto kan een geweldige besteding van het vakantiegeld zijn. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb meubelwinkel: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor een nieuw bank?
U heeft een mooie collectie met veel aantrekkelijk geprijsde meubels. Een nieuwe bank kan een geweldige besteding van het vakantiegeld zijn. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb keukenleverancier: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor een nieuwe keuken?
U heeft een mooie collectie met veel aantrekkelijk geprijsde keukens. Een nieuwe keuken of een nieuwe vaatwasser kan een geweldige besteding van het vakantiegeld zijn. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb reisbureau: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt een welverdiende vakantie?
Het heet natuurlijk niet voor niets vakantiegeld. Het is bedoeld om uit te geven aan een leuke vakantie met het gezin. De zomer is in aantocht en het is dan ook hoog tijd om te boeken. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht kunnen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb Assurantiekantoor of bank: Wordt het vakantiegeld van onze leden bij u geïnvesteerd in de toekomst?
Vakantiegeld is een mooi extraatje en wordt door veel mensen gebruikt om te sparen. U heeft hier diverse mogelijkheden voor. Van een spaarrekening tot allerlei oplossingen op het vlak van belegging.  Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht kunnen voor een goed advies? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb Multmediadealer: Wordt het vakantiegeld van onze leden in uw winkel besteed ?
Dankzij het vakantiegeld hebben veel mensen deze maand net even wat meer te besteden. Eindelijk kan de gewenste fotocamera, televisie of laptop aangeschaft worden. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht kunnen voor deze aankoop? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.