Wervingstip SponsorMan Mei: Top 5 Teamuitjes

Het einde van het seizoen is weer in zicht. Veel teams zullen het jaar afsluiten met een leuk teamuitje. Benader nu lokale evenementenlocaties, zoals bowlingbanen, trampolinecentra, indoor speeltuinen, zwembaden, kartbanen, escape rooms, watersportlocaties en restaurants en bied ze de mogelijkheid om een teamarrangement onder de aandacht te brengen en onderdeel te worden van jullie eigen Top 5 Teamuitjes.

Voorbeeldmail

Voorbeeldbrief potentiële sponsors

Onderwerp: Teamuitjes

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Het einde van het seizoen is weer in zicht. Veel teams zullen het jaar afsluiten met een leuk teamuitje. Daarom hebben wij het idee opgevat om een Top 5 teamuitjes te delen met de begeleiders en aanvoerder van al onze (aantal) teams.

Wordt u onderdeel van onze Top 5?

In onze top 5 zit momenteel nog geen bowlingbaan/trampolinecentrum/indoor speeltuin/zwembad/bioscoop/kartbaan/escape room/watersportlocatie/restaurant, maar die hoort er natuurlijk wel tussen.

Het is naast een vermelding in onze Top 5 Teamuitjes ook mogelijk om een teamarrangement (kortingsactie) onder de aandacht te brengen.

** Optioneel: Maar het is ook mogelijk om posters op onze club op te hangen en/of flyers in onze club te verspreiden.**

Maar wellicht heeft u een ander leuk idee. Wij gaan dan ook graag hierover met u in gesprek. Uiteraard staat er een sponsorbijdrage tegenover, maar die is te overzien (€ XXX,- per jaar) en hier staat dan meteen een concrete kans tegenover!

Wat vindt u ervan?

Wij zijn zelf erg enthousiast, maar zijn natuurlijk benieuwd of u ook kansen ziet. Zou u dat ons kunnen laten weten?

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?