Wervingstip SponsorMan oktober 2014

De wervingstip van de SponsorMan: Bitje verplicht! Tandartsen en orthodontisten

Vanaf volgend seizoen is het dragen van een bitje verplicht voor hockeyers. Een uitgelezen kans voor hockeyclubs om een nieuwe sponsor aan zich te binden. Maar ook voor andere sporten zijn tandartsen en orthodontisten bedrijven voor wie sponsoring heel erg interessant is. Deze maand gaan we deze bedrijven dan ook over de streep trekken!

Voorbeeldbrief Tandarts hockey

Onderwerp: Gezocht: leverancier voor verplicht gestelde bitjes

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Bitjes vanaf volgend seizoen verplicht
U heeft het waarschijnlijk al vernomen. Vanaf het volgend seizoen zijn bitjes in het hockey verplicht (http://hockey.nl/videos/overig/de-verplichting-van-het-bitje/).

Leverancier voor bitjes gezocht
Al onze (aantal) leden zullen de komende tijd een bitje moeten aanschaffen. Wij zijn daarom op zoek naar een betrouwbare partner voor deze bitjes. 

Een win-win
Als u preferred supplier wordt voor de bitjes van onze leden heeft dit voor u uiteraard ook voordelen. Wij gaan dan ook graag met u op zoek naar een optimale win-win. 

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

 

Voorbeeldbrief Orthodontist

Onderwerp: Gezocht: preferred supplier

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Preferred supplier
Zoals elke sportclub hebben wij financiële ondersteuning van het bedrijfsleven nodig. Wat wellicht anders is is dat wij ook echt bereid zijn hier een kans tegenover te stellen. Wij benaderen sponsoring totaal anders en zijn op zoek naar een echte win-win!

Een kans voor u!
Wij benaderen u omdat wij er van overtuigd zijn dat onze vereniging een kans voor u biedt. Wij hebben namelijk (aantal) jeugdleden en veel van deze jeugdleden zullen een beugel nodig hebben. 

Aan de tand voelen
Wij voelen u daarom graag aan de tand. Bent u geïnteresseerd om onze preferred supplier te worden voor beugels en zorgt u zo dat wij u en uw diensten bij onze leden onder de aandacht brengen?

Diverse communicatiemogelijkheden
Wij bieden meer mogelijkheden dan de alleen bord- of shirtsponsoring. U kunt actief adverteren via onze website en de schermen op onze locatie. Dat maakt de kans op resultaat aanzienlijk groter! 

Ziet u hier ook een kans?
Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.