Wervingstip SponsorMan: Oliebollen en Kerststollen

De feestdagen staan voor de deur. Er zijn veel typische aankopen die tijdens de feestdagen worden gedaan. Denk maar eens aan kerstversiering, kerstbomen, maar ook amandelstaven, oliebollen en kerststollen. Uiteraard moedig ik u van harte aan om ook hierop in te springen.

De eindejaarslekkernijen bieden een mooie impuls aan de omzet van de lokale bakker en zijn uitermate geschikt om op voorhand te bestellen. Ik raad u daarom ook aan om nu een lokale bakker of een landelijke aanbieder, zoals www.oliebollenkoerier.nl of www.taartenland.nl te benaderen. U heeft ook een mogelijkheid om mee te verdienen met de verkoop die de bakker bij de leden van uw club realiseert. Dit is bij uitstek geschikt indien u al een bakker als sponsor heeft! Vraag de bakker bijvoorbeeld een bijdrage van € 0,20 per verkochte oliebol.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Laten onze leden hun geld rollen voor uw oliebollen?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Sinterklaas is bijna weer uit het land…

En dus maakt u uw winkel weer aan kant. Natuurlijk heeft u geen tijd te verliezen. U kijgt nu direct de Kerst en Nieuwjaar voor de kiezen.

Een ideale kans voor nog wat extra omzet! Dat is makkelijker dan u denkt, zeker als uw tijdens het lezen van dit bericht goed oplet.

Voorverkoop bij onze leden?

Wij zijn een actieve club met een rijk verleden. Dankzij de steun van vele sponsors hebben wij een recht van bestaan. Maar dat zal niet altijd vanzelf gaan. Sinds kort promoten wij daarom actief onze sponsors bij onze [aantal] leden. Wij zijn met het lot van onze sponsors begaan.

Sponsors kunnen nu met een advertentie op schermen in ons clubhuis of op onze website staan. Met een goede advertentie zullen uw oliebollen een stuk harder gaan. Een advertentie plaatsen kunt u zelf en is zo gedaan. Dat zal zeker uw omzet omhoog doen gaan!

Wij willen graag uw bedrijf deze kans bieden.

U kunt nu bij onze vereniging adverteren. Dat zou u toch allicht eens kunnen proberen? Wij gaan graag met u in gesprek en geven uw bedrijf graag een prominente plek!

Zorg dat het u achteraf niet spijt

Let op! Contact ons snel voor een verkennend gesprek. Wij bieden maar één bakker deze unieke gelegenheid! Wij zorgen dan graag dat uw oliebollen onder onze leden worden verspreid!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]
[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?