Wervingstip SponsorMan: Teamuitjes

Het einde van het seizoen is weer in zicht. Veel teams zullen het jaar afsluiten met een leuk teamuitje. Benader nu lokale evenementenlokaties, zoals bowlingbanen, zwembaden, watersportlocaties en restaurants en biedt ze de mogelijkheid om hun teamarrangement onder de aandacht te brengen.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Onze teams bij u op bezoek?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Kans op extra inkomsten: Teamuitjes

Het einde van het seizoen komt weer in zicht en veel van onze [aantal] teams zullen het seizoen op een passende wijze afsluiten met een leuk teamuitje.

Uw teamarrangement bij onze teams in beeld

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.  In aanvulling hierop zijn er talloze mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Denk  bijvoorbeeld aan een speciale teamarrangement voor onze teams die wij voor u kunnen promoten!

Goedkoper dan adverteren in de krant

Onze vereniging biedt u een kans op nieuwe omzet en het is dan ook interessant om binnen onze vereniging te adverteren. Adverteren is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of [bedrag] voor de komende 3 maanden. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt veel gerichter uw doelgroep!

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]

[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?