Wervingstip SponsorMan: Valentijnsdag

De SponsorMan kijkt altijd een paar maanden vooruit. Waar heel Nederland nog aan het bijkomen is van Sinterklaasavond en zich voorbereidt op de Kerst is de SponsorMan met zijn gedachten in februari. Op 14  februari is het immers Valentijnsdag. Dat biedt perspectief!

Voor veel bedrijven biedt Valentijnsdag kansen en dit is dan ook een mooi moment om ze voor sponsoring te benaderen.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Valentijnsactie op de club?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Valentijnsdag wordt elk jaar groter en voor uw bloemen-/cadeau/sieradenwinkel of restaurant elk jaar belangrijker. Op onze vereniging zijn [aantal] mensen actief, waarvan het leeuwendeel lokaal. Onze vereniging is daarom een ideale plek om met potentiële klanten in contact te komen.

Actieve promotie
Via onze beeldschermen op onze locatie en onze website kunt u uw Valentijnsaanbiedingen promoten en we kunnen via onze social media en nieuwsbrief ook een speciale actie voor leden promoten.

Promotie op locatie
Maar u kunt nog een stap verder gaan. U kunt ook op onze locatie een ‘dependance’ starten en in het weekend voor Valentijnsdag een deel van uw assortiment bij onze leden onder de aandacht brengen.

Afspraak maken
Ziet u hier kansen? Waarschijnlijk wel zeker als u weet dat u al kunt adverteren voor [bedrag] per maand of [bedrag] per jaar. Neem daarom snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]
[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?