Wervingstip SponsorMan: Vuurwerk

Ja, u leest het goed: Vuurwerk… Hoewel pas eind december daadwerkelijk vuurwerk mag worden verkocht zijn de vuurwerkhandelaren nu al bezig met de voorbereidingen. De inkoop is geregeld en de folders en brochures worden op dit moment gedrukt. Het ideale moment om de lokale vuurwerkbedrijven te wijzen op de kans die uw vereniging biedt en hen als sponsor aan u te binden.

 

Voorbeeldmail Vuurwerkhandel

Onderwerp: Vuurwerk verkopen?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Waarschijnlijk bent u alweer vol in de voorbereidingen op de vuurwerkverkoop het eind van het jaar. Zijn uw brochures en bestelformulieren al gedrukt? Dan hebben wij een mooie kans voor u!

Voorverkoop bij onze leden?

Wij hebben [aantal] leden. Een groot deel van hen zal het nieuwe jaar knallend inluiden en zij zullen dan ook op zoek gaan naar kwalitatief goed vuurwerk.  Wij willen u graag de kans bieden om in een vroeg stadium met onze leden in contact te komen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. een advertentie op onze website of op de tv-schermen in ons clubhuis.

** Optioneel: Maar het is ook mogelijk om posters op onze club op te hangen en/of flyers in onze club te verspreiden.**

** Optioneel:  Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om op 1 of 2 momenten een voorverkoop op onze vereniging te doen.**

Speciale actie

Wij vinden de veiligheid van onze leden en verantwoord gedrag van groot belang. Wij zouden het dan ook op prijs stellen als u bij de voorverkoop vanaf € 25,- aan vuurwerk een gratis vuurwerkbril zou kunnen aanbieden. Dat zorgt er bovendien voor dat wij u makkelijker kunnen promoten en dat er meer leden vuurwerk bij u zullen kopen.

Digitaal adverteren kan al vanaf  [bedrag] per jaar of [bedrag] per kwartaal. Dat heeft u toch zo terugverdiend?

Let op! Wij bieden maar 1 vuurwerkhandel deze unieke gelegenheid!

Wij hebben een aantal vuurwerkhandelaren benaderd, maar willen met maar één vuurwerkhandel daadwerkelijk aan de slag. Wie het eerst komt… Reageer dus snel en neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]

[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?