Wervingstip van de SponsorMan – Huiswerkinstituten – Bijspijkeren

De landelijke examens (mei) en de Cito-toets (april) zijn in aantocht. Tijd om nog even extra bij te spijkeren. Hebben jullie veel jeugdleden of bereiken jullie ouders van jongeren? Dan is dit de periode om de lokale bijles- en huiswerkbegeleidingsinstituten aan te schrijven.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Examentraining en bijles aanbieden aan onze [aantal] jeugdleden?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Examentraining

De landelijke examens (mei) en de Cito-toets (april) zijn in aantocht. Tijd om nog even extra bij te spijkeren.

Wij hebben [aantal] jeugdleden, waarvan een deel dit jaar examen moet doen/Wij bereiken veel lokale mensen, waaronder mensen met kinderen in uw doelgroep.

Dit is dan ook een mooie gelegenheod om uw hulp aan te bieden.

Verschillende promotiemogelijkheden

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of social media.  In aanvulling hierop zijn er talloze mogelijkheden en wij denken graag met u mee. Denk  bijvoorbeeld aan een speciale actie voor onze leden die wij voor u kunnen promoten!

Goedkoper dan adverteren in de krant

Onze vereniging biedt u een kans op nieuwe omzet en het is dan ook interessant om via ons te adverteren. Adverteren is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of [bedrag] voor de komende 3 maanden. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt veel gerichter uw doelgroep!

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee! Uiteraard gaan wij maar met één huiswerkinstituut aan de slag, dus wie het eerst komt…

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon]

[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?