SponsorMan April 2019

De wervingstip van de SponsorMan: Champagne!

Het seizoenseinde komt in zicht. De eerste kampioenen dienen zich aan. Vorig week besteedden we onze aandachtstip aan de kansen van een teamfoto, in het bijzonder de kampioensfoto. Maar kampioenschappen bieden meer kansen. Zo kan het assortiment van de bar best tijdelijk worden uitgebreid met bubbels. Een mooie gelegenheid voor de wijnhandel om zich van zijn beste kans te laten zien en kunnen alle seniorenteams mooi worden beloond met een lekkere fles van de lokale specialist.

Ook met de dichtstbijzijnde bloemist kan een leuke samenwerking worden bedacht voor de kampioensboeketten en bedankjes voor vrijwilligers, trainers en begeleiders.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Onderwerp van gesprek – 3 tips

Sponsors mogen trots zijn op dat zij uw vereniging ondersteunen. Veel bedrijven sponsoren zonder commercieel oogmerk, maar puur omdat ze lokaal betrokken zijn, of het de club gunnen. Het is natuurlijk leuk als ze daar regelmatig waardering voor krijgen. Hierbij geven wij 3 tips waardoor sponsors niet alleen op de club, maar ook in hun eigen omgeving waardering krijgen voor de sponsoring.

Klik hier voor meer informatie.

Spotlight: Alle hockeyclubs willen een blaashal…

Elke winter is het bij veel hockeyclubs een hoofdpijndossier… De zaalplanning en zaalhuur. En voor veel ouders zijn de ’thuiswedstrijden’ in een zaal op 20 kilometer afstand van de club en de traningen op allerlei verschillende locaties een ergenis. Vandaar dat heel veel clubs de mogelijkheden onderzoeken van een blaashal op eigen terrein. Een fikse investering, maar met een hoog rendement. Stel… U wilt ook de mogelijkheden van een blaashal onderzoeken. Waar begint u dan. We lopen de 9 stappen met u door:

In 9 stappen naar een blaashal voor zaalhockey

Gemist! 6x Clubliefde op RTL 4

RTL4 heeft 6 weken lang op de zondagmiddag een programma uitgezonden waarbij clubs op initiatief van een jeugdlid en met de hulp van Jochem van Gelder (en de camera) aan extra inkomsten werden geholpen. Wij leverden elke week een inhoudelijke bijdrage aan dit programma door tips te geven, gebaseerd op de casus van de betrokken club. Heeft u dit gemist? Geen punt, u kunt alle afleveringen en dus ook alle tips nog terugkijken.

Klik hier om uitzendingen van Clubliefde terug te kijken via RTL gemist

Kom ook: Kennissessies sponsoring en crowdfunding: 

De komende week geven wij heel veel workshops en presentaties voor diverse organisaties door het hele land. 

Klik hier voor de planning, meer informatie of inschrijven

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!