SponsorMan December 2019

De wervingstip van de SponsorMan: Studiekeuze

Een nieuw jaar staat voor de deur. Waarschijnlijk gaat een belangrijk deel van uw leden een spannende tijd tegemoet: het eindexamen, de studiekeuze en de start van een nieuwe levensfase. Voor veel partijen is het erg interessant om in contact te komen met deze doelgroep. Uiteraard geldt dit voor de opleidingsinstituten, hogescholen en universiteiten, maar ook voor de studiekeuzebegeleiders. Indien u een groep leden hebt die komend jaar voor deze spannende keuzes staat is het interessant deze partijen te benaderen en de gelegenheid te geven om deze mensen te bereiken.

Klik hier voor meer informatie

Netwerkevenement - sponsorevenement

De aandachtstip van de SponsorMan: Leg de link

Een van de veel voorkomende redenen om sponsor te worden is het (zakelijk) netwerk van de vereniging. Vandaar dat je er als vereniging alles aan moet doen om de sponsors ook met elkaar in contact te brengen. Wellicht doet u dat al met sponsorbijeenkomsten, of de netwerkbijeenkomst van ons plan in de toolkit, maar het kan wellicht ook makkelijker: gewoon met een mailtje.

Klik hier om verder te lezen

Toolkittip: Snertwerken

Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Het zakelijk netwerk dat achter de vereniging schuilgaat is voor veel bedrijven erg interessant.

Veel clubs organiseren daarom sponsorbijeenkomsten. Het is echter vaak lastig om sponsors hierop af te laten komen en hierin schuilt gevaar. Namelijk dat de bijeenkomst niet als waardevol wordt ervaren en vooral geld kost.

In de toolkit zit een volledig uitgewerkt plan voor het organiseren van een netwerkevenement, maar we hebben hier ook een leuke variant op de bedacht: Snertwerken. Netwerken onder het genot van overheerlijke erwtensoep. Écht iets voor deze tijd van het jaar.

Klik hier voor een compleet uitgewerkt plan voor het organiseren van een snertwerk-event

Nieuwe back-office Obligatieplan beheer

Obligatieplan bestaat inmiddels bijna 2 jaar en we zijn momenteel bijna 200 clubs aan het helpen met het opzetten van een obligatieplan. De eerste stap is de uitgifte, maar ook als de campagne een succes is geweest is er werk aan de winkel. De obligaties moeten immers jarenlang beheerd worden, er moeten betalingen worden gedaan en eventueel schenkingen worden verrekend. Obligatieplan beheer automatiseert dit alles en sinds begin deze maand zijn er weer heel wat nieuwe features bijgekomen en is het nieuwe dashboard live. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld ook voor het administreren van al lopende leningen of periodieke giften, neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Winterstop: Bereikbaarheid SponsorVisie tijdens de feestdagen

Het kantoor van SponsorVisie is gesloten van 23 december tot en met 5 januari, maar we zijn uiteraard gewoon per mail bereikbaar, hetzij met een beperkte bezetting. Onze reactie kan dus iets langer op zich laten wachten. Heeft u iets dringends, bel dan gerust met Peter van Baak via 06-41942715. Ook tijdens deze winterdagen helpen wij u zoals u van ons gewend bent.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!