SponsorMan Januari 2023

De allerbeste wensen voor 2023!

De feestdagen liggen alweer achter ons en 2023 is gestart. Namens het hele team van SponsorVisie wensen wij jullie het allerbeste voor dit nieuwe jaar. Wij gaan ook dit jaar er weer alles aan doen om zo veel mogelijk verenigingen in Nederland aan nieuwe inkomsten te helpen. Uiteraard met onze bestaande diensten, maar dit jaar zullen wij weer met een aantal nieuwe mogelijkheden komen die het jullie nog makkelijker maken om geld op te halen voor de mooiste club van allemaal: jullie club!

De wervingstip van de SponsorMan: Fiscaal partner

Een nieuw jaar brengt veranderingen met zich mee. Zo zijn er ook weer een aantal fiscale wijzigingen. Veel particulieren en bedrijven hebben hiermee te maken en willen hierover graag geïnformeerd worden. Bovendien moet over een paar maanden de belastingaangifte weer gedaan worden en moeten jaarcijfers worden opgemaakt. Fiscaal en financieel adviseurs, maar ook accountants en boekhouders hebben drukke tijden voor de boeg. Dit is dé periode dat zij zich in de kijker moeten spelen en daar kunnen jullie ze bij helpen.

Klik hier voor meer informatie.

De aandachtstip van de SponsorMan: De beste mensen!

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Veel bedrijven zoeken goed personeel en dat wordt steeds lastiger. Ook een aantal van jullie sponsors kampt waarschijnlijk met dit probleem.

Bied je sponsors dan ook aan vacatures via de club te communiceren. Dat kan op allerlei manieren: via een vacaturebord in het clubhuis, via de website maar uiteraard ook via sociale media. Het communiceren van de vacatures is een geweldige manier om waarde toe te voegen voor jullie sponsors.

Klik hier voor meer informatie.

Extra aandacht: Het goede voornemen

Mijn goede voornemen is om de sponsors te laten merken hoe belangrijk ze zijn. Hiervoor heb ik een heel eenvoudig plan! Vraag alle leden om één sponsor per mail te bedanken voor zijn financiële steun aan de vereniging.

Klik hier voor meer informatie

Crowdfunding nieuws: FFTK

Flevoland Fietst Tegen Kanker (FFTK) gebruikt ons crowdfundingplatform al voor het zevende jaar op rij om geld op te halen voor een unieke ervaring voor scholieren uit Flevoland en KWF Kankerbestrijding. Dit jaar gaat dit al om bijna € 35.000,-. Ze gebruiken de mogelijkheden van ambassadeurs binnen hun pagina optimaal: alle kinderen die deelnemen maken een persoonlijke pagina aan en halen via deze persoonlijke pagina de minimale bijdrage van € 350,- op en vaak nog veel meer. En dat werkt! Kijk maar eens naar de pagina van Lisette Buijs.  Zij had in no-time haar verplichte bijdrage binnen en zij heeft inmiddels bijna € 1.300,- opgehaald en staat bovenaan de ranglijst van top deelnemers! 

Deze deelnemerspagina's bieden ook jullie organisatie kansen om nog meer met crowdfunding op te halen.

Klik hier om zelf met crowdfunding aan de gang te gaan.

Advies: "Het onderhouden van de sponsorrelatie"

We hebben diverse adviezen geschreven om jullie verder te helpen met jullie sponsorbeleid. Deze adviezen zullen ook een plek krijgen in de Toolkit. Een mooi voorbeed is “Het onderhouden van de sponsorrelatie”. In dit advies geven wij concrete tips hoe jullie op een onderscheidende manier de relatie met jullie sponsors kunnen onderhouden en intensiveren. De aandachtstip "Het goede voornemen", is hier een mooi voorbeeld van. 

Klik hier om dit advies te downloaden

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!