Sponsors werven tip januari: Fiscaal partner

Sponsors werven tip januari: Fiscaal partner

Een nieuw jaar brengt veranderingen met zich mee. Zo zijn er ook weer een aantal fiscale wijzigingen. Denk maar aans aan de wijziging van het lage BTW tarief. Veel particulieren en bedrijven hebben hiermee te maken en willen hierover graag geïnformeerd worden. Bovendien moet over een paar maanden de belastingaangifte weer gedaan worden en moeten jaarcijfers worden opgemaakt. Fiscaal en financieel adviseurs, maar ook accountants en boekhouders hebben drukke tijden voor de boeg. Dit is dé periode dat zij zich in de kijker moeten spelen en daar kunnen jullie ze bij helpen.

Om de fiscaal adviseur, de accountant en de boekhouder op de kans van sponsoring van de vereniging te wijzen kunnen jullie onderstaande brief/mail gebruiken.

Voorbeeldbrief fiscaal adviseurs, accountants en boekhoudkantoren

Onderwerp: Onze fiscaal partner?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Een nieuw jaar brengt veranderingen met zich mee. Zo zijn er ook weer een aantal fiscale wijzigingen. U weet hier alles van, maar voor onze leden is dit waarschijnlijk lastig. 

Informeert en helpt u onze leden?

Wij hebben [aantal] leden. De meesten hebben waarschijnlijk te maken met wijzigingen, waarvan ze wellicht niet op de hoogte zijn. Deze moeten hier uiteraard van op de hoogte gebracht worden. Anderen hebben binnenkort hulp nodig bij de belastingaangifte of het opstellen van jaarcijfers. U kunt ze hier  bij helpen. Wij brengen u dan ook graag onder de aandacht van onze leden. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. We kunnen een speciale actie voor onze leden en sponsors promoten in ons clubhuis en via een advertentie in onze website.

-optioneel-

Het is ook mogelijk dat u de komende maanden elke maand een belastingtip door ons aan onze leden laat communiceren. Dit heet branded content en blijkt een heel effectieve vorm van reclame te zijn. U maakt dan niet alleen reclame voor uzelf, maar laat meteen zien dat u de specialist bent en geeft een aanleiding om contact op te nemen. Wellicht vindt u het leuk om dit eens uit te proberen?

Bent u onze fiscaal partner?

Wij hebben een aantal bedrijven benaderd, maar willen met maar één partij daadwerkelijk een fiscaal partnership aan. Wie het eerst komt… Reageer dus snel en neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

[Naam contactpersoon]
[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.