SponsorMan Juli 2022

Wervingstip van de SponsorMan: Instappen of wegwezen?

De koers van diverse Crypto currency is net sterk gedaald terwijl het aantal mensen dat belegt in crypto in 2021 was gestegen tot 1,6 miljoen (+ 570.000 in 2021). Misschien is het juist nu wel een goed moment om in te stappen. Bovendien introduceert Circl een euro stablecoin. Ook dat zal weer nieuwe vraag veroorzaken.  Maar er zijn natuurlijk ook mensen die juist uit Crypto willen stappen of geen vertrouwen hebben in Crypto en hun geld op andere manieren willen beleggen. Wie zal het zeggen? 1 ding is zeker: de handelsplatformen voor Crypto zijn hard aan de weg aan het timmeren om bij de (nieuwe) cryptobelegger in beeld te komen. Dat gebeurt ook heel veel met sponsoring, maar waarom nog niet via jullie vereniging of heel veel verenigingen tegelijkertijd? Reden genoeg om deze cryptobedrijven op dit goede idee te brengen.

Uiteraard ligt er ook een kans bij andere vermogensbeheerders, juist als alternatief voor Crypto. Dus weer volop kansen voor nieuwe sponsors.

Klik hier voor meer informatie

 

 

De aandachtstip van de SponsorMan: Proactiviteit

Sponsors zijn druk, maar meestal niet met het meeste uit hun sponsoring te halen. Dit is precies waar de sponsorcommissie om de hoek komt kijken. De sponsorcommissie zou niet alleen bezig moeten zijn met het binnen halen van nieuwe sponsors, het opstellen van overeenkomsten en het versturen van facturen, nee de sponsorcommissie moet de sponsor juist helpen om resultaat te behalen. Is dat veel werk? Is dat ingewikkeld? Dat valt enorm mee!

Klik hier voor meer informatie

 

HC Zwolle hard op weg naar € 500.000,- voor een zaalhockeyhal

HC Zwolle is hard op weg naar een prachtig bedrag aan obligaties voor de nieuwe zaalhockeyhal. Inmiddels staat de teller op € 460.000,- en de gewenste € 500.000,- komt dan ook echt in zicht. Zie voor meer info: www.hczwolle.nl

Zelf ook obligaties uitgeven? Vraag dan een gratis digitaal consult aan.

Nieuwe licentieovereenkomsten en prijsverhoging basislicentie

Voor al onze producten hebben wij de licentieovereenkomsten laten aanpassen. Tot 1-9 kunnen de oude licentieovereenkomsten nog worden gebruikt, daarna worden alleen nog de nieuwe licentieovereenkomsten geaccepteerd.

In de meeste gevallen blijven de kosten gelijk. Dit geldt alleen niet voor de basislicentie van SponsorVisie. Deze kost voor nieuwe relaties vanaf nu € 300,- (excl. BTW) per jaar. Bestaande relaties blijven de bestaande tarieven betalen, alleen zal het tarief per 1-1-2023, conform de algemene voorwaarden verhoogd worden met het prijsindexcijfer. Dit is een direct gevolg van de hoge inflatie. Indien het prijsindexcijfer op 8% uitkomt, dan zal de basislicentie voor bestaande klanten vanaf volgend jaar € 270, - (excl. BTW) gaan kosten. Het is de eerste prijsverhoging in onze historie (bijna 12,5 jaar (!)) .


Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!